Connect with us

Összefoglaló

Ebből az Eaglesből tényleg lehet valami

Nem szabad túlértékelni az Eagles 2-0-s kezdését, hisz egyik győzelmük a Browns ellen jött, a második pedig a még mindig nem túl acélos Bears legyőzése után. Ráadásul még senki sem ismeri Carson Wentz játékát, pár hét múlva és komolyabb ellenfelek ellen már nem lesz ilyen tiszta statisztikája, viszont mindenképp fényesnek tűnik az Eagles jövője. A Bearsé nem. Értékeljünk!

 

A mérkőzés legjobbja: Carson Wentz

 

Wentztől jelenleg mindenki el van ájulva, tegyük hozzá, joggal. A fiatal 1/2-es azok után, hogy szinte a teljes előszezont kihagyta, remekül játszik. Persze vannak újonc hibái, de úgy hozott össze 21/34-es mutatót, 190 yardot és egy TD-t, hogy három elkapását is elejtették legalább 82 yard és egy TD értékben. Nem tökéletes, de nagyon ígéretes.

 

NFL: Preseason-Tampa Bay Buccaneers at Philadelphia Eagles

 

Tegyük azonban hozzá, hogy nagyon jó körülötte a csapat. A védelem három sacket és egy interceptiont szerzett, valamint kiharcolt és megszerzett két fumble-t is, így nyugodtan játszhatta a játékát. A támadófal is relatíve jó körülötte, ahogy a skill playerek is vállalhatóak, valamint egy igen ideális edzői stáb veszi körül:

 

– a vezetőedző Doug Pederson 12 évig volt NFL QB, hat évig volt Andy Reid irányítóedzője/támadókoordinátora

– a támadókoordinátor Frank Reich 14 évig volt NFL irányító, 6 évig QB coach/OC

– az irányítóedző John DeFilippo egykori egyetemi QB, hat éve edzi az irányítókat és a támadókat.

 

Ez egy nagyon korrekt szakmai stáb. Az 1/1-es Jared Goff mellett például ott a védőgurunak tartott Jeff Fisher, a támadókoordinátora egykori TE és OLine edző, a QB coach pedig most kapott először munkát az NFL-ben. Wentz tehát jó kezekben van és vele együtt úgy néz ki, hogy az Eagles jövője is.

 

A mérkőzés legrosszabbja: Bobby Massie és Charles Leno

 

A Massie-Leno duó a liga talán legrosszabb tackle párosa. Katasztrofálisan játszott mindkettő, de már második mérkőzés óta, egyszerűen nincs helyük a kezdőben. Ezzel szemben a Sitton-Whitehair-Long belső hármas ligaszinten is ott a toppon, legalábbis ami az irányító megvédését illeti. Csakhogy ez édes kevés, Cutlert folyamatosan széttörik, nem is tudta befejezni a mérkőzést sérülés miatt.

 

jay-cutler-injury

 

A legnagyobb meglepetés: mennyire tökös az Eagles

 

Előnyben, ráadásul elég tetemes előnyben izomból belemenni a negyedik kísérletekbe, ráadásul mezőnygól távolságban, az azért elég merész és nagy önbizalomra vall. Az pedig külön kiemelendő, hogy az Eagles mind a három 4. downos kísérletét sikerrel abszolválta.

 

A mérkőzés csillaga: Eddie Royal

 

A 30 éves egykori Chargers elkapó remekül játszott, 4 elkapásból 52 yardot gereblyézett össze. Azonban, ami ennél is fontosabb, csinált egy 65 yardot punt return TD-t, ami hat pontot ért a védelemnek, így megnyerte nekem a fantasyt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!