Connect with us

Hír

Egyre népszerűbb a Kaepernick-kampány

Kezd egyre fárasztóbb és nehezebb lenni a Colin Kaepernick körüli huzavona, miszerint nem áll fel a nemzeti himnusz alatt a meccsek előtt, ezzel protestálva a színes bőrűekkel szemben elkövetett rendőri atrocitások ellen. Hosszú vitákat lehet folytatni, hogy vajon igaza van vagy sem, azzal viszont szinte mindenki egyetért, hogy a véleményét nem a legmegfelelőbb módon fejezi ki.

 

kaep

 

A történet nem állt meg a múlt hét óta, a “kampányhoz” többen is csatlakoztak a preseason utolsó játéknapjára. Kaep ugyan “megenyhült” és térdre ereszkedett, de protestálását követte a csapat safety-je Eric Reid is. Sőt, nem csak csapaton belül talált szimpatizánsokat, hanem a rivális Seahawks CB-je, Jeremy Lane is csatlakozott a tiltakozáshoz. Ő viszont ülve töltötte el azt a néhány percet, amíg az amerikai himnusz lecsengett a Raiders stadionjában.

 

Már csak az a kérdés, hogy az NFL komisszárja, Goodell hogy fog reagálni az alapszakaszban a hasonló jellegű megnyilvánulásokra, és mikor jön el annak az ideje, hogy elkezdi osztogatni a csekkeket a himnusz alatt fel nem álló játékosoknak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!