Connect with us

Hír

Ez történt szerdán

Zach Mettenberger aláírt a Steelershez, miután az irányítót kivágta a Chargers.

 

screen_shot_2016-05-23_at_2.37.39_pm

 

Napi statisztika: A tavalyi év során a Texans irányítói 17%-ban voltak pontatlanok és dobtak elkaphatatlan labdát DeAndre Hopkins irányába. Jó hír a kiváló elkapónak, hogy Osweilernél ez a mutató összességében (természetesen nem Hopkins felé) csak 9% volt a legutóbbi szezonban.

 

Teddy Bridgewater brutális sérülésének részletei: A Vikings irányítójának egy kontakt nélküli szituációban levált a sípcsontja a szárkapocscsontról, és a térdízületnél kettészakadt az elülső keresztszalagja (ACL). A gyors orvosi beavatkozás nélkül az is előfordulhatott volna, hogy Bridgewater nem tud többet járni azzal a lábával, amely most megsérült.

 

Nemrég megosztottuk Tobler Gergő pár igényes NFL-es naptárát, ahol egy-egy csapat sorsolása van ábrázolva, ráadásul magyar idő szerint. Mivel sokatoknak tetszett, ezért Gergő megcsinálta a Giants, 49ers, Cardinals és Cowboys négyesét is, ami az alábbi linkel érhető el: https://hu.pinterest.com/…/nfl-schedule-wallpapers-central…/

 

Mike Freeman hét NFL csapat vezetőjét kérdezte meg arról, hogy mi a véleményük Colin Kaepernick tiltakozásáról, vagyis hogy a 49ers csereirányítója nem állt fel az amerikai himnusz alatt azért, hogy a feketék sérelmére elkövetett rendőri túlkapások ellen tiltakozzon. A vezetők nagy többségét alaposan feldühítette Kaepernick akciója, majdnem mindenki egyetértett abban, hogy nem szeretné a csapata közelében látni. Volt aki árulónak tartja, egy másik szerint Kaepernick b_szódjon meg, mert nem tiszteli az országot. Freeman úgy véli, hogy Rae Carruth óta nem utáltak egy játékost ilyen kollektíven a front office-ok tagjai.

 

A Vikings irányítói jelenleg: Shaun Hill (mérleg 16-18) és az idei UDFA újonc Joel Stave. Épp tegnap engedték el Brad Sörensent, akit így viszont mégis kénytelenek visszaigazolni. Erre várhatóan a mai nap sor is kerül

 

Tim Tebow mindeközben baseball ütőt ragadott, hogy egy egyszemélyes workoutot tartson egy csomó újságíró és scout előtt a USC-n. A hírek szerint erővel jól áll, de amikor ügyességre is szükség volt, ott már kihívásokkal küszködött. Ez mondjuk egyáltalán nem csoda, középiskolás korában baseballozott utoljára versenyszerűen.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások