Connect with us

Hír

Ez történt szerdán

Zach Mettenberger aláírt a Steelershez, miután az irányítót kivágta a Chargers.

 

screen_shot_2016-05-23_at_2.37.39_pm

 

Napi statisztika: A tavalyi év során a Texans irányítói 17%-ban voltak pontatlanok és dobtak elkaphatatlan labdát DeAndre Hopkins irányába. Jó hír a kiváló elkapónak, hogy Osweilernél ez a mutató összességében (természetesen nem Hopkins felé) csak 9% volt a legutóbbi szezonban.

 

Teddy Bridgewater brutális sérülésének részletei: A Vikings irányítójának egy kontakt nélküli szituációban levált a sípcsontja a szárkapocscsontról, és a térdízületnél kettészakadt az elülső keresztszalagja (ACL). A gyors orvosi beavatkozás nélkül az is előfordulhatott volna, hogy Bridgewater nem tud többet járni azzal a lábával, amely most megsérült.

 

Nemrég megosztottuk Tobler Gergő pár igényes NFL-es naptárát, ahol egy-egy csapat sorsolása van ábrázolva, ráadásul magyar idő szerint. Mivel sokatoknak tetszett, ezért Gergő megcsinálta a Giants, 49ers, Cardinals és Cowboys négyesét is, ami az alábbi linkel érhető el: https://hu.pinterest.com/…/nfl-schedule-wallpapers-central…/

 

Mike Freeman hét NFL csapat vezetőjét kérdezte meg arról, hogy mi a véleményük Colin Kaepernick tiltakozásáról, vagyis hogy a 49ers csereirányítója nem állt fel az amerikai himnusz alatt azért, hogy a feketék sérelmére elkövetett rendőri túlkapások ellen tiltakozzon. A vezetők nagy többségét alaposan feldühítette Kaepernick akciója, majdnem mindenki egyetértett abban, hogy nem szeretné a csapata közelében látni. Volt aki árulónak tartja, egy másik szerint Kaepernick b_szódjon meg, mert nem tiszteli az országot. Freeman úgy véli, hogy Rae Carruth óta nem utáltak egy játékost ilyen kollektíven a front office-ok tagjai.

 

A Vikings irányítói jelenleg: Shaun Hill (mérleg 16-18) és az idei UDFA újonc Joel Stave. Épp tegnap engedték el Brad Sörensent, akit így viszont mégis kénytelenek visszaigazolni. Erre várhatóan a mai nap sor is kerül

 

Tim Tebow mindeközben baseball ütőt ragadott, hogy egy egyszemélyes workoutot tartson egy csomó újságíró és scout előtt a USC-n. A hírek szerint erővel jól áll, de amikor ügyességre is szükség volt, ott már kihívásokkal küszködött. Ez mondjuk egyáltalán nem csoda, középiskolás korában baseballozott utoljára versenyszerűen.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!