Connect with us

Hír

Ezért küldte el Rex Ryan Greg Romant

Ahogy korábban megírtuk, Rex Ryan elküldte a liga legjobban fizetett támadókoordinátorát, Greg Romant. Most megindokolja, hogy miért:

 

Sokoldalú támadósort akarok. Jó passzjátékot akarok, használni akarom a teljes arzenált. A gyors játékokat, a középhosszúakat és a mélységi passzokat egyaránt“.

 

rex-ryan-083015-usnews-getty-ftr_iz750lu43qyd1hkjcj1ted678

 

 

Valakinek szólnia kellene Ryannek, hogy egy nemlétező fegyvertárat akar használni. A Billsnek van egy közepesen jó TE-je Charles Clay személyében, egy ügyes, de folyton sérült mélységi célpontja Sammy Watkins révén, illetve egy csapat sokad rangú elkapó, akik még soha nem szereztek egy szezonban 700 yardnál sem többet (többüknek a 300 is kihívást jelent) karrierjük során.
Továbbá nem ártana emlékeztetni Ryanéket, hogy Roman alatt tavaly a Bills 152 futott yardort átlagolt meccsenként, összességében a 13 legjobb offense volt a ligában. Ellenben, Rex Ryannek sikerült egy meccsenként mindössze 18,1 pontot engedő, a szezon során 54 sacket szerző elit védelemből egy év alatt egy középszerű egységet összehoznia, ami 22,4 pontot engedett az ellenfeleknek átlagban és a második legkevesebb, mindössze 21 sackre volt képes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!