Connect with us

Fantasy

Fantasy Recap 2016 – #1

Új fantasy sorozatunkban megnézünk néhány játékost, akik a várt alatt vagy felett teljesítettek jelentősen, és önkritikaként kielemezzük saját START/SIT ajánlatainkat is – utóbbikat a standard projection és valós teljesítményük különbsége alapján.

 

BOOM

 

AJ Green

 

Némely ember lábon hordja ki a tüdőgyulladást, AJ Green lábon hordta ki ezt a meccset. 180 yard és TD 12 elkapásból, Dalton 30 passzából 13 felé ment, amiből egy híján mindet le is húzott, és közben úgy cicázott Revisszel, ahogy nem szégyellte. Fun fact: Green annyi yardot kapott el, mint a többiek együtt (180 – 186).

Projection: 11,4. Pontok: 24.

 

Brandin Cooks

 

Cooks és Snead félelmetesen szétzilálták a láthatóan döcögő Raiders-védelmet, Cooks 154, Snead 172 yardot tett meg földön, vízen, levegőben. Cooks viszont egészen professzionális megmozdulásaival 2 TD-t is begyűjtött, amiből az egyik egy franchise rekordot jelentő 98 yardos volt.

 

Projection: 12,70. Pontok: 27,40.

 

Melvin Gordon

 

A tavalyi 0 TD-s döcögés után Gordon megtörte a jeget, 57 yard ellenére 2 hatpontost tett fel a táblára, a drámai hosszabbítás ellenére komoly előnyt szerezve ezzel. Nem véletlenül lehetett hallani, hogy Gordon idei éve a tavalyi után már sokkal jobb lesz, és igazán pofás futót faraghatnak belőle. Csak ahhoz fal is kéne.

 

Projection: 6,30. Pontok: 17,70.

 

Spencer Ware

 

Spencer Ware jött, látott, és persze győzött. 70 yard futásból, 129 elkapásból, és 1 TD. Alex Smith-szel kéz a kézben hozták vissza a Chargers elleni meccset 21-3-ról, hogy a hosszabbításban Smith delfinként vetődve szerezze meg a győztes TD-t. Nehéz elképzelni, hogy Jamaal Charles könnyen el tudná venni egy ilyen meccs után a kezdőt Ware-től.

 

Projection: 8,70. Pontok: 25,90.

 

Kwon Alexander

 

Mindig is tudtuk, hogy a másodéves linebacker megint az élre tör, na de hogy ennyire? 15 solo tackle (ebből kettő negatív yardért), 2 assist, 1 sack és 5 QB hit. Atyaég. Alexander egy százkilós tackle-vonat, amin nincs fék.

 

Projection: 10,5. Pontok: 19.

 

BUST

 

Tyrod Taylor

 

15/22, 111 yardra, Watkins lesérült. Nem volt túl fényes Taylor napja (meg hát az egész meccs sem).

 

Projection: 22. Pontok: 5,54.

 

Dez Bryant

 

Várható volt, hogy Bryant Romo nélkül nem fog brillírozni, de nyolc yardnál azért egy fokkal többet remélt tőle mindenki. Ugyan nálam SIT kategóriában volt, engem is meglepett az egyetlen egy elkapása.

 

Projection: 11,1. Pontok: 0,8.

 

Martellus Bennett

 

Gronk pihenésével Bennett felívelését várták az első meccsen, de ez sajnos nem történt meg. 14 yardot kalapozott össze Garoppolo kezeiből, pedig a 24/33 264-ből igazán elfért volna még.

 

Projection: 3,7. Pontok: 1,4.

 

Coby Fleener

 

Az idei évben TOP5-be várt tight end remek meccsel kezdett, Drew Brees 423 ledobált yardjából kemény 6 (hat!) yardot szedett össze. Pont nem egy TE dönti el a fantasy mérkőzéseket, de azért egy 36 millióért szerződtetett játékost illene több targettel megkínálni, főleg a Raiders borzalmas TE-levédekezése ellen.

 

Projection: 3,4. Pontok: 0,6.

 

FIX-ÉRTÉKELÉS

 

Bejött: START Derek Carr, START Eli Manning, START Latavius Murray, START Ryan Mathews, HAIL MARY Spencer Ware, SIT Matt Jones, START Donte Moncrief, SIT Gary Barnidge, SIT Olivier Vernon, START Ahmad Brooks, SIT Calvin Pryor.

 

Necces: HAIL MARY Brock Osweiler, START Terrelle Pryor, SIT Julian Edelman, HAIL MARY Austin Hooper, START Mike Adams.

 

Benéztük: START Kirk Cousins, SIT Ryan Tannehill, START Sammy Watkins (sérülés), START Dez Bryant, START Coby Fleener, START Zach Ertz (sérülés), START Cameron Wake, SIT Karlos Dansby.

 

Két embert is sérülés miatt néztünk be, és közel az összes ajánlat felét biztosan eltaláltuk, öt másik pedig közel volt, de nem feltétlenül rontottuk el. Nem sikeredett rosszra az ajánlatunk, Michael Fabianonál biztos jobbak voltunk.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!