Connect with us

Fantasy

Fantasy Recap 2016 #3

A harmadik heti fantasy-teljesítményeket is átmazsoláztuk!

 

BOOM

 

Trevor Siemian

 

Siemian a múlt heti 11 pontja után kilőtt, és bevágott közel 30 pontot a Bengalsnak. A 312 yard és 4 TD folyománya, hogy Sanders is igen sikeres hetet zárt. Az elkövetkező hetekben is bevethető lesz, nem látni, hogy komoly védősorral rendelkező ellenfeleket kapna.

 

053116-nfl-denver-broncos-trevor-siemian-vresize-1200-675-high-511

 

Tevin Coleman/Devonta Freeman

 

Nem sokszor látni olyat, hogy egy csapat két futója egy héten 50 pont felett hoznak együtt. Együtt 194 futott yardot, 3 futott TD-t, 102 elkapott yardot és egy elkapott TD-t hoztak. Fantasy szempontból Coleman talán relevánsabb lehet, hiszen a földön ő kapja az elsődleges munkát, míg Freemannek Jonesszal és Sanuval kell küzdenie a targetekért.

 

Marvin Jones

 

Marvin Jones az új Megatron, 205 yard és 2 TD, az előző hetekben összesen nem hozott ennyit. 32 pont, ha fenntartja a targetszámokat, biztos kezdő WR.

 

Terrelle Pryor

 

Futott, dobott, passzolt yardok. 57 éve nem történt ilyen, amit Pryor bemutatott. Tök mindegy, milyen szerepkörben, de kezdő kategória lesz belőle, pláne, hogy Josh Gordon legjobb esetben is rozsdásan fog visszatérni.

 

screen-shot-2016-09-25-at-1-54-59-pm-775x4651

 

Coby Fleener

 

Fleener megmutatta, hogy miért is várták őt Top5 TE-nek. Ugyan ez Breesen is múlik, 7/11 109 yardra, TD. Közel 17 pontjával a FLEX pozíciókat több helyen vihette. Kétes, hogy mennyire tudja ezt fenntartani.

 

Everson Griffen

 

NFC Defensive Player of the Week, 3 sack egy meccsen. Mondjak még valamit?

 

Derrick Johnson

 

8 tackle, INT TD, 3 leütött passz. Johnson ugyan egy anomália közepén, de azért mégis ilyen teljesítményt nyújtott. Nem valószínű, hogy lenne még egy ennyire eredményes meccse a közeljövőben, de az biztos, hogy felfickósodott, és megpróbálja összehozni.

 

Corey Graham

 

Sokak vártak végre Grahamtől egy igazán jó meccset, hát megkapták. Ugyan nem volt kiemelkedő a DB-k között, viszont a korábbi hárompontosok után egy 11,5-ös teljesítmény megsüvegelendő.

 

BUST

 

Ryan Fitzpatrick

 

Hat interception. 6. Six. Septem. Sześć. Sechs. Negatív ponttal zárni 200 yard felett művészet. Nyilván hosszú távon nem ez fogja meghatározni őt, de ez akkora bust, amekkora csak lehet.

 

rnsa9d5hzj8zqfjfvgzc1

 

Ryan Mathews

 

Mathews bokaproblémái visszatértek, és -5 yardon tartották őt – tulajdonosait pedig valószínűleg hozzásegítették egy újabb vereséghez. Ha egészséges, biztos kezdő a ligákban, de ez a feltétel sokszor túl kemény lehet.

 

Dez Bryant

 

Bryant megint kevéssé volt produktív Prescottal a háta mögött. Nagyon kevés yardot hozott megint (40), és csak a TD-je tartotta a fejét víz felett mind fantasy, mind valós szempontból. Beasley több targetet kapott nála, jelenleg épp a WR2 pozícióért küzd – viszont ez a teljesítmény még nagyobb ligákban sem elég kezdőnek. Ja, és megint tönkre vágta a térdét. Semmi komoly, de nem jó jel.

 

072315-nfl-dallas-cowboys-wide-receiver-dez-bryant-pi-vadapt-664-high-601

 

JJ Watt

 

IR-ra került a Texans védelmének fele egyszemélyben. Jó, persze, ott van Mercilus meg Clowney, de azért valljuk be, elestek valószínűleg egész szezonra a liga legjobb DE-jétől. Semmilyen szempontból sem tudott felmutatni vállalható teljesítményt sajnos.

 

Jadeveon Clowney

 

Lehet, hogy O’Briennek igen, Clowneynak viszont nem jött be a folyamatos RDE-pozícióban való játék. A szezonban eddig összesen hozott annyi pontot, mint egy középszerű LB egy meccsen, és ezekből is sokat sackből, ami elég megbízhatatlan mérőszám. Én pihentetném a kispadomon, amíg nem látszik, mi sül ki belőle. Való igaz, a DE poszton játszó LB mindig alul lesz értékelve, helyzetéből fakadóan.

 

 

FIX-értékelés

 

Bejött: Murray SIT, Rawls SIT, Austin HAIL MARY, Fleener HAIL MARY, Clay SIT

Necces: Taylor SIT, Cousins SIT, Gordon START, McKinnon HAIL MARY, Green SIT

Beégtünk: Mariota START, Flacco START, Smith HAIL MARY, Forté START, Maclin START, Sharpe START, Ebron START

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!