Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 – #1

Ugyan még csak a szezon elején járunk, megnéztük, hogy az offseason reménységeiből mi látszódik eddig. Nagy következtetéseket nem lehet levonni, de a későbbiek tekintetében az első hét is jelzésértékű lehet.

 

WEEKLY WAIVER

 

Carson Wentz

 

Átlagos Eagles-drukker Wentz első meccsét látva

Átlagos Eagles-drukker Wentz első meccsét látva

 

22/37 278, 2 TD, 101-es passer rating? Eleget is mondtam. Ha még szabadügynök a ligádban, csapj le rá.

 

STOCK UP

 

Trevor Siemian

 

siemian-01

 

Magam is azt jósoltam podcastünkben, hogy Siemian csak mint egy jó game manager kell Kubiak számára, erre nézzenek oda. 18/26 178, 1TD 2 INT, 20 futott yard. Ügyesen passzolt, egyik eladása rookie hibából jött, amin bőven lehet csiszolni. Úgy látszik csak eltanult egy-két dolgot Peyton papától? Aki nem rendelkezik életképes csereirányítóval, annak jól jöhet Trevor.

 

Eli Rogers

 

Eli Rogers volt az egyik kevésbé népszerű sleeper a szezon elején, és úgy néz ki, hogy Coates és Heyward-Bey pozíciója egyáltalán nem biztos, ha Rogers továbbra is kap labdákat, azokat pedig komoly yardokra váltja – keddi mérlege 6/59, 1TD.

 

Tajae Sharpe

 

Sharpe-ról azt jósolták, hogy a szezon folyamán a Titans target leadere lehet, vagyis ő fogja a legtöbb labdát kapni az irányában. Ez a hétvége után nem tűnik elképzelhetetlennek, 11 labda repült felé a meccs folyamán, és mint tudjuk, a WR-ek fantasy pontjai szinte teljes mértékben összefüggnek a targetekkel.

 

Antonio Gates

 

Ugyan Gates borzalmas számokat hozott az első héten, Keenan Allen lesérülésével felértékelődik Philip Rivers “go to guy” TE-je. A kémia még megvan köztük, és Gates 36 éves kora ellenére magabiztosan szedi le Rivers labdáit, amik várhatóan egyre gyakoriabbak lesznek.

 

STOCK DOWN

 

Tyrod Taylor

 

Mihez kezd Tyrod Taylor Sammy Watkins nélkül? Van egy sejtésünk: semmihez.

 

RG3

 

IR-ra került a futni szerető, de a kontaktot nem bíró irányító. A lapockacsontjában sérülést szerző Griffint még Hue Jackson mágikus keze sem tudja nyolc hétnél gyorsabban meggyógyítani, a hírek szerint a 10-11. hét körül lehet vele a legkorábban számolni. Tebow Manziel McCown Time!

 

Keenan Allen

 

keenan-allen-327199f30b4a2dcf1

 

A tavaly is csúnya sérülést összeszedő Allent kocsival vitték el az orvosi vizsgálatra, és úgy néz ki, hogy vége a szezonjának keresztszalag-szakadással.

 

Jay Ajayi

 

Ajayi még a meccsre sem ment el a Dolphinsszal, Arian Foster bebiztosította magának a kezdőt. Ugyan Foster sérülékeny, amíg ez be nem következik, Ajayiban nincs önálló fantasypotenciál, legfeljebb nagyon mély ligákban.

 

Brian Cushing

 

A térdét 2012-ben és 2013-ban is szétszaggató Cushing megint kapott egyet, a keresztszalagja miatt legalább hat hétig fog padozni.

 

Martellus Bennett

 

Bennett (ugyan Garoppolo, de egy jól játszó Garoppolo mellett) nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, miszerint egy pót-Hernandez lesz Gronk mellett. Ahogy utóbbi felépül teljesen, és játszatni fogják, Bennett értéke még nagyobbat zuhanhat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!