Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #3

Friss, ropogós, eheti stock watchunk!

 

WAIVER WIRE

 

Dwayne Washington

 

Aki még nem tette volna, repüljön rá! A Lions csúfos futóhelyzete miatt Washington komoly teljesítményt mutathat fel a következő hetekben: Ameer Abdullah IR, Theo Riddicknél pedig jobbat futott ugyanannyi lehetőségből az ellen a Packers ellen, aki Petersont 2 yard alatt tartotta futásonként.

 

2c2de77a8f0ccc4b1

 

STOCK UP

 

Terrelle Pryor

 

A Browns ugyan nem áll túl fényesen, na de azért mekkora 1/1-esek csatája volt ez a Dolphins ellen! Pryor biztos, hogy belopta magát HC Huemagic szívébe, és ha Cody Kessler nem lesz sürgősen elit, akkor még több lehetőséget fog kapni Pryor.

 

fl-dolphins-browns-notes-0926-20160925

 

Jordan Howard

 

A Bears futója a 4-6 hétre lesérült Langford helyett lépett pályára, és letette a névjegyét, hogy mást ne mondjak. Ugyan Hoyer veterán, Langford kiesése biztos fájni fog, ellenben Howard hordásait és targetjeit meg fogja tolni.

 

Tevin Coleman

 

Coleman teljes mértékben beállította magát RB1-nek, komolyan beleharapott Freeman lehetőségeibe.

 

Denzel Perryman

 

Idén breakout szezont várnak a tavalyi második körös picktől, akinek Te’o sírba szállt Achillese mellett egy rookie cserével kell megküzdenie a két belső LB-poszton, ami valljuk be, alapból sem rossz, na de így…

 

Bármelyik DL a Vikings csapatából

 

A 2-0 kezdés nem volt anomália, nyolcszor ültek bele Cam Newton szájába a 22-10-es győzelemben, ebből háromszor pulykázta meg Everson Griffen egyedül, aki még 4 QB hitet is felmutatott. Egyre életképesebb a Vikes D-line (mintha eddig nem lett volna az), viszont szinte mindenki sack-esélyes közülük.

 

Sep 25, 2016; Charlotte, NC, USA; Carolina Panthers quarterback Cam Newton (1) is chased out of the pocket by Minnesota Vikings outside linebacker Anthony Barr (55) and defensive end Brian Robison (96) during the second half at Bank of America Stadium. Mandatory Credit: Jim Dedmon-USA TODAY Sports

 

Karl Joseph

 

Végre pályára lépett a Raiders elsőköröse, egyből vezette is a csapatot szerelésekben. Ha Del Rio megbízik benne, nagyon odateheti magát Nelson mellett…már amíg nem sérül le.

 

Oakland Raiders v Tennessee Titans

 

STOCK DOWN

 

Kelvin Benjamin

 

Nagyobb a füstje, mint a lángja, legalábbis eddig. Xavier Rhodes pofás CB, de hogy 0/1-en tartja Benjamint egy egész játékban, az valami egészen különös és elképesztő. Tavaly nagyon hiányolták őt a csapatból, de most nem tűnik úgy, hogy annyira hiányzott (ráadásul két büntit és összeszedett, az egyik miatt visszafújták Fozzy Whitaker TD-jét). Fantasy-szempontból termeli a pontokat, de ha esetleg a Falcons és a Tampa meg tudja fogni, akkor el kell kezdeni gondolkodni más megoldásokon.

 

ows_1417404126673171

 

Dez Bryant

 

Szegény kovbojt az ág is húzza. Dez Bryant hozott egy TD-t, emellé viszont csak negyven yardot szedett össze meg egy térdzúzódást. Ugyan csak pár play erejéig maradt ki, folyamatos orvosi felügyelettel játszott. Ennél nagyobb gond, hogy Romo nélkül úgy látszik, inkább futtatják a TD-ket, és ami a levegőből csurran-cseppen, azért Bryantnek is meg kell küzdenie Williams-szel, Beasley-vel, és West-tel. Az elmúlt három hétben mellesleg így néz ki a target count: Beasley 25, Bryant 23, Witten 20, West 8.

 

Jay Ajayi

 

Még Kenyan Drake is előtte következik a fontossági sorrendben, és nagyon TD-függő a pontszáma. Foster sérültsége esetén talán lesz belőle valami, de jelenleg fantasy és valós szempontból is egyre kevésbé értékes.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!