Connect with us

Minden ami NFL

FK! Tippjáték 2016 kisokos

Új szezon, új Fűzővel kifelé! Tippjáték! Szerencsére időre elkészültünk vele és az egy nap alatt elért 500 regisztrált felhasználó alapján már Ti is nagyon vártátok, ráadásul a megszokott mellett egy új játékot is elindítunk, Survivor Pick néven. A régi- és új játék szabályairól, a felhasználó felület kezeléséről, az esetleg felmerülő problémákról és nyereményekről ebben a cikkben foglalunk össze minden lényeges tudnivalót, és itt lehet kérdéseket is feltenni.

 

A kezelőfelület és problémák

 

A tippjátékot a fuzovelkifele.com/tippjatek – linken érhetitek el, vagy egyszerűen nyissátok meg az oldalt és ott válasszátok ki a Tippjáték menüpontot:

 

tippjáték

 

Ezután egy új ablakban ez a felület jelenik meg:

 

tippjáték2

 

A Facebookos bejelentkezéssel adódott néhány probléma a mai napon, EZÉRT MINDENKINEK AZT JAVASOLJUK, HOGY AZ FK! BEJELENTKEZÉST HASZNÁLJA. 

 

FONTOS: ez az FK! bejelentkezés nem azonos az eredeti oldalon korábban történt regisztrációval. Külön REGISZTRÁLNI KELL, amit a “Nincs fiókod? Itt tudsz csinálni egyet” linkre kattintva csinálhatsz meg. Ezután kapsz egy megerősítő emailt, és megerősítés után már tudsz is játszani. Az email címeddel és az általad megadott jelszóval tudsz belépni.

 

SAFARI BÖNGÉSZŐVEL nem akar működni a dolog. Telefonon nem lehet húzni a korongot, előbb ki kell választani a győztest, majd rányomni a neki adni kívánt pontszámra.

 

A “régi”, megszokott játék

 

A játék lényege, hogy meg kell tippelni az adott párharcok győzteseit úgy, hogy különböző téteket raksz rá. A “zsetonok” 1-16-ig terjednek értékben (attól függ, hány mérkőzés van a héten). Nyilvánvalóan célszerűbb a Packers-Jaguarsra, ahol szinte biztosan a Packers győz (vagy nem), a 16-os zsetont tenni, míg egy nehezen megtippelhető mérkőzésre az 1-est. Minél biztosabbak vagyunk egy párharc kimenetelében, annál nagyobb pontszámú zsetont célszerű rá tenni.

 

Mellékeltem egy, a játék során is bármikor előhívható útmutatót:

 

help

 

Az nyer, aki, aki év végére a legtöbb pontot szerzi. Annyi segítséget nyújtunk még ehhez, hogy a legjobb 12 forduló eredményeit is beszámítjuk( UPDATE: amennyiben ez technikai okokból nem lehetséges, úgy az aktuális rangsor az érvényes), így ha valaki véletlenül elfelejt tippelni, vagy elfelejt rámenteni a tippjeire és emiatt elúszott a hét, nem kerül nagy hátrányba, illetve azok is beszállhatnak a játékba, akik esetleg később vették észre. Díjazni az első kettőt, és a top12 győztesét fogjuk!

 

Survivor Pick

Ez az új játékunk, a Survivor Pickre kattintva érhető el. A játék lényege, hogy minden héten (kivéve a 16-17.-et , mert ott csak egy-egy meccsre kell tippelni) ki kell választani két csapatot, akik szerintetek győzni fog. Egy csapatot egy játék(szezon) során csak egyszer lehet kiválasztani,  a rendszer nem is engedélyezi többször. Tehát nyilván nem lehet minden hétre a Packersre vagy a Patriotsra fogadni, muszáj lesz egyszer a Brownsra, a Titansre és a 49ersre is.

 

Jól meg kell ezért gondolni, hogy mikor kit választunk, ettől lesz érdekes az egész. Hogy tippelhess, a kiválasztott csapatokat egérrel a kijelölt négyzetbe kell húzni, majd menteni és kész is:

 

tippjáték3

 

A pontozási rendszer a következő:

 

– Aki HELYESEN tippel, az +1 pontot kap, tehát egy szezon során összesen maximum 32 pont szerezhető.

 

Három díjazott lesz:

 

– A két legtöbb pontot szerző játékos. Holtverseny esetén az dönt, hogy melyikük volt hosszabb ideig hibátlan.

– A leghosszabb időn keresztül hibátlan játékos. 

 

FONTOS: minden mérkőzésre a tippelési határidő a meccs kezdete előtt egy perc.

 

Nyeremények

 

Természetesen a dicsőség mellett különböző díjakat lehet nyerni a játékokban elért sikerekkel, de erről majd később. Viszont lesznek különdíjaink is, amikkel szintén lehet értékes dolgokat nyerni. Ilyen például:

 

– Ha valaki valamelyik tippjátékban minden tippjét elrontja, azaz 0 vagy -32 ponttal fejezi be a versenyt, különdíjat kap. Értelemszerűen, ha csak egyetlen tipp is hiányzik, az kizáró ok. És mivel az eredeti játékunkban nyilván sokkal több meccsre kell tippelni, ezért az ott minden tippjét sikeresen elrontó játékos sokkal nagyobb nyereményt kap.

– A hibátlan tippsorokért különdíj jár. Ez a régi játék esetében azt jelenti, hogy aki egy adott héten (ahol legalább 14 meccs volt) minden mérkőzést helyesen tippelt meg, kaphat különdíjat. Az új játéknál pedig a tökéletes, 32 pontos szezon után jár extra nyeremény.

 

Ha bármilyen kérdésetek van vagy hibát észleltek, itt kommentben, vagy a fuzovelkifele@gmail.com, illetve a fktippjatek@gmail.com emailcímeken tudjátok nekünk jelezni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!