Connect with us

Hír

Gronk nem utazott a csapattal Arizonába

Rob Gronkowski nincs azon játékosok listáján, akik együtt repülnek Arizonába, ahol magyar idő szerint hétfő hajnalban a Cardinals ellen lépnek pályára. Ám egyelőre még fölösleges pánikolni.

 

19382182-mmmain

 

Majd’ 48 órája van még a helyszínre érni, bár az egészségi állapotáról nem jöttek jó hírek. Folyamatosan week-to-week státuszban volt, és hivatalosan is kérdéses az állapota, azaz vagy játszik, vagy nem a szezonnyitón. Ha netán mégsem lenne bevethető a liga legjobb tight endje, Bill Belichicknek akkor sem kell feltétlen aggódnia, ugyanis rendelkezésére áll a rutinos Martellus Bennett, valamint az előszezonban brillírozó A. J. Derby is tight end poszton, egyik sem Gronk kaliberű játékos, de náluk rosszabb játékosból is ki tudott hozni nagyon jó meccseket a Pats mágusa.

 

Az viszont valószínűleg nem tölti el örömmel sem őt, sem a Patriots drukkereket, hogy lassan egy kórházat lehetne nyitni New Englandben, annyi sérült van a keretben. Gronk mellett például Nate Solder vagy Jonathan Cooper sem utazott el a csapattal, az ő állapotuk szintén kérdéses státuszú a vasárnap esti rangadóra.

 

UPDATE: Mindhárom el nem utazott játékos ‘Out’ státuszt kapott, azaz nem játszanak az első meccsen.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!