Connect with us

Hír

Ha nem leszek kezdő, elmegyek a Wal-Martba dolgozni

Az ötödik és egyben záró Hard Knocks rész tartogatta a sorozat talán legfurább történetét. A 2014-es draft második körében elhozott corner, Lamarcus Joyner ugyanis nehezen viselte, hogy nem az alap-védelemmel együtt edzett. Mivel őt nem érdekli a pénz, csak a futball iránti szeretett, inkább elment volna egy Wal-Mart áruházba dolgozni, hogy végre boldog legyen.

 

Keményen dolgozok, kezdő akarok lenni .Visszavehetitek a pénzeteket, én nem azért focizok. Mester, én imádom a játékot. Legyen őszinte, mi a szerepem a csapatban?

 

5460104059a0f.image

 

Fisher ezután megnyugtatta a játékosát, hogy minden oké, az övé lesz nickel corner helye, ami amúgy egy kezdő pozíció, nagyon nehéz  és Joyner a legjobb, akivel életében találkozott. Ezután mindenki boldog lett és megölelték egymást.

 

A Hard Knocksban vannak szívhez szóló jelenetek és megható történetek, ez azonban nagyon furára sikeredett. Mi van akkor, ha Fisher azt mondja, hogy sajnálja, de Joyner nem lehet kezdő, mert mondjuk nem jó a hozzáállása. Megnéztem volna, hogy mond le a 25 éves játékos majd egy millió alapfizetésről és adja vissza a már kézhez kapott egymillióját.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!