Connect with us

Hír

Ha Williamsont megbüntetik, kifizetjük a bírságot

Szomorú évfordulóhoz közelít az Egyesül Államok történelme: vasárnap lesz 15 éves a World Trade Center ikertornyainak ledöntése, valamint a Pentagon és a Fehér Ház elleni terrorkísérletek is. A történetet nyilván mindenki ismeri, Amerika pedig azóta sem felejti az akkor történteket, és vele együtt a játékosok sem.

 

cr3uqznuiaamnme

 

Sokan különleges mintázatú és festésű cipőkkel készülnek részvétet nyilvánítani az elhunytak családjai számára, köztük a Tennessee Titans linebackere, Avery Wilkerson is. Ám, mint azt sokan már tudjuk, az NFL egy fura szervezet, és vannak bizonyos dresscode-ok a ligában, és ez alól a csukák sem kivételek. Egyetlen alkalommal lehet színesben lenni, ez pedig az október, ami ugye a méhnyakrák szűrések rendszerességére felhívó hónap a ligában, amikor sok játékos és csapat rózsaszínbe borul, minden más estben a liga büntetést szab ki annak, aki csili-vili cuccokban jelenik meg a pályán, még ha nemes gesztusból is teszi azt. Williamsonnak viszont emiatt nem kell aggódnia: két rendőrszervezet is felajánlotta, hogy kifizeti a linebacker birságát, hogy ez ne akadályozza őt a tiszteletadásban, köztük például a Port Authority Police Benevolent Associasion (továbbiakban PAPD) is.

 

“A PAPD hosszú évek óta biztosított egységeket a World Trade Centernek, hogy vigyázzanak a rendre. Azon a szörnyű napon 37 társunkat vesztettük el, a valaha volt legtöbb áldozatot a szervezet történelmében. Olvastunk Williamson tervéről, és arról is, hogy az NFL ebben az esetben is ragaszkodna a szabályzathoz. Kijelentjük, hogy a New Jersey State Police Benevolent Associationnel egyetemben bármilyen összegű büntetést kifizetünk, ha Avery végül úgy dönt, hogy így kíván megemlékezni az áldozatokról.” – állt a szervezet közleményében.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!