Connect with us

Hír

Hestert leigazolták, Sitton a Bearshez látogat

Napi statisztikák a fiatalságról:

 

– Sorozatban ötödjére is a Ramsé a legfiatalabb csapat az NFL-ben az 53-as keretszűkítés után kerek 25 éves átlaggal, ráadásul mindössze két játékosuk töltötte már be a 28-at.

– A Browns mind a 14 idei draft választottját megtartotta, a keretük 52,8%-a (28/53) első és másodéves játékosokból áll.

– A Seahawksnál is 14 újonc van a “végső” keretben, akik közül hatan draftolatlanként maradtak meg a csapatban. Náluk van a legtöbb draftolatlan játékos, szám szerint 22, ami a teljes keret 41,5%-a.

 

A Navy-Fordham meccs elsőre annyira egyértelműnek tűnt, hogy a tengerészet csapata nem is öltöztette be a harmadik számú irányítóját, Malcolm Perryt a meccsre, egyébként is beteg volt, így csak a lelátón kapott helyet. Na de amikor a meccsen a kezdő QB, Tago Smith lábsérülés miatt nem tudta folytatni a játékot, nem volt mit tenni, felszóltak a lelátóra Perrynek, hogy mégis be kéne öltözni cserének, mondjuk most. Ez 35-10-nél történt, végül 52-16-ra győzött a Navy.

 

Bradford vs Sanchez az utolsó két évben. Az egyiket most szó nélkül kirúgták, a másikért egy első és egy legalább negyedik kört adtak:

 

Bradford 65 % comp, 7 YPA, 1.36-1 TD-INT arány, 86,4 passer rating
Sanchez 64,3 % comp, 7,59 YPA, 1.2-1 TD-INT arány, 86,6 passer rating

 

Josh Sitton, a Packerstől kivágott guard a csoportrivális Chicago Bearsnél vizitál majd.

 

Devin Hester egyéves szerződést kötött a Baltimore Ravens csapatával.

 

ct-special-teams-future-bears-spt-0105-2014010-001

 

Randy Gregory megnyerte fellebbezését a 10 mérkőzéses eltiltása ellen, így “már” az ötödik héten ott lehet a pályán a Cowboys színeiben. Az első 4 héten továbbra is talány ki fog nyomást gyakorolni az ellenfél irányítóira.

 

Le’Veon Bell szerint Christian McCaffrey, a Stanford harmadéves futójátékosa a legjobb RB jelenleg az egyetemi futballban. McCaffrey olyan futókat előzött meg Bellnél, mint Leonard Fournette vagy Dalvin Cook.

 

Moritz Böhringer nem kellett senkinek, így a Vikings visszahozta a gyakorlócsapatába.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!