About the author

10 Comments

 1. 1

  ClayMatthews52

  Sztem McCarthyval most nem volt gond, azért ne sírjon már Rodgers, hogy 4th&goal helyett FG-t választanak. Perry nagyon hasznosan játszott, az elején csodálkoztam is, hogy ő a kezdő, de a védelem egyik legjobbja volt. Akin meglepődtem még, Joe Thomas, neki is volt pár nagy játéka. Elég lightosan, minimumon hozta le a meccset a csapat, de én féltem is a Jagstől, jó kis brigád lesznek.

 2. 2

  Green & Gold

  Jó meccs volt főleg,hogy nyertünk,ezt a Jagst nem fogják nagyon elkalapálni,bárkivel képesek szoros meccset játszani!A nagy melegben Allenek is repkedtek,nehéz dolga volt a seconderynek,de a legfontosabb 4. kísérletet megállítottuk!Go Pack Go!

 3. 3

  petipajti

  azért ez a del rio húzás a végén nagyon-nagyon áll-leejtős nekem… bejött meg minden, de azért nah… most őszintén, mert volna ilyet húzni bárki is hasonló szituációban? tudom, tudom, tavaly tomlin… de az is pont ennyire hihetetlen volt.

 4. 4

  Leonidasz007

  Nem tudom honnan jott ez del rionak. Pont az ellenkezoje volt ra jellemzo. Enlekszem hogy szidtam mikor 40mp-vel a vege elott a csucsoffeses manningel leterdeltette a merkozes veget ahelyett h elindult volna fg-ig dontetlen allasnal… Nagyon nem ra vallott ez a dolog.

 5. 5

  makosteszta

  Én annyi rációt látok benne, hogy egész meccsen tarthatatlan volt a Saints offense, így nem akart belemenni az extra time-ba, ahol Brees könnyen eldöntheti egy újabb TD-vel. Magyarán jobban bízott a támadóiban, mint a védelmében, de a Saints ellen ki hibáztathatná :D De tökösség is kellett ehhez :)

 6. 6

  Afroamerikai

  azért 3 középfutást hívni egymás után… nah! :D

 7. 7

  BenszeT

  A Packers annyit adott a meccsbe amennyit tudott. Ahogy egy bekezdéssel feljebb írtad a Jags-nek reális esélye volt a győzelemre.

 8. 8

  chester

  Összességében tényleg nem volt gond, de néha a hajam kihullott, Riley eggyel alattunk hozott egy jó példát. :D Thomas csak szituációs LB volt, azért nem raktam bele, pedig tényleg fasza volt, meg Jake Ryan is.

  Érdekes viszont, hogy CM3-at viszont lehúzták, a PFF szerint például nem volt jó. Ezzel lehet vitatkozni, lehet egyetérteni, de sokkal hasznosabb a szélen mint középen. :D

 9. 9

  ClayMatthews52

  miért húzták le?

 10. 10

  chester

  Csak a grade-jeit néztem, indok nem volt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team