Connect with us

Hír

Josh McDaniels szerint övé a világ egyik legjobb munkája

Bill Belichick stábjában lenni, folyamatosan bajnokesélyes csapat támadósorát irányítani, és egy olyan jövőbeli Hall of Famerrel együtt dolgozni, mint Tom Brady, ráadásul még fizetnek is ezért. Alighanem sokan elfogadnánk ezt az állást, ami jelenleg Josh McDanielsé a Patriotsnál, aki a minap áradozott arról a WEEI.com oldalnak, mennyire imádja a munkáját.

 

josh-mcdaniels

 

“Imádom ahol most vagyok. Korábban már beszéltem arról, hogy itt mindenkiben megvan a törekvés arra, hogy minél jobbak legyünk, sosem elégszik meg senki a jelenlegi helyzettel, mert mindig lehet hova fejlődni. Aztán ki tudja, lehet eléred a maxot, lehet hogy nem, vagy lehet már elérted. Minden esetre én rendkívül hálás vagyok Billnek és Robert Kraftnak, hogy megadták nekem a lehetőséget, hogy egy ilyen társaságot eddzek hétről hétre, ez egy kiváltság számomra. Úgy gondolom, nekem jutott a világ egyik legjobb munkája, és csak hálálkodni tudok, hogy az én kezembe hullott ez a lehetőség, igazán nagy megtiszteltetés.”

 

Tegyük hozzá gyorsan, hogy tesz is azért, hogy az álommeló ne érjen véget számára, ám kérdés, hogy meddig? Josh McDaniels neve ugyanis rendre felmerül a Black Monday-ek alkalmával, évről évre egyre erősebben, és kizárt, hogy ne kapjon valamikor főedzői állást, még ha a denveri kaland nem is lett egy sikertörténet korábbról. Ám ha van edző, akitől el lehet tanulni a szakma csínját-bínját, az Bill Belichick, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Tom Brady és Rob Gronkowski nélkül is 3-0-ra állnak a szezonban.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!