Connect with us

Hír

Jótékonysági akciók a cipőkön

Az NFL eddig folyamatosan büntette a játékosokat, akik megszegték az öltözködésre vonatkozó elég szigorú szabályokat. Most azonban a Sport Illustrated információi alapján kivételt fognak tenni. Természetesen nem csak úgy szabadon, hanem szigorú keretek között.

 

57d58a5aa8d01-image

 

Egy meghatározott héten (13. játékhét) teszik majd félre a szabályokat és előre engedélyeztetni kell a ligánál az egészet, ráadásul utána el is kell árvereztetni a csukákat és az abból befolyó összegeket jótékony célra kell fordítaniuk a játékosoknak.

 

A liga mindig is büntette a szabályoktól eltérő, tehát nem csapatszínű cipők viseletét, mint például ezen a hétvégén is Avery Williamsont is, aki a 9/11-re emlékezett, vagy Brandon Marshallt, aki a szellemi betegségekre szerette volna felhívni a figyelmet. De nem csak cipőkről volt szó, DeAngelo Williamst például a szeme alatti fekete csíkra írt, mellrák-szűrésre buzdító üzenete miatt sújtották pénzbüntetéssel.

 

Egész nagy lépésnek mondható ez az NFL részéről, ha valóban igaz a dolog, azonban néhány kérdés felmerül. Az elfogadási procedúra vajon hogy fog kinézni és miket fognak/nem fognak engedélyezni? A 13. héten pihenőt kapó csapatok (Browns, Titans idén) játékosai nem hívhatják fel a figyelmet semmire?

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!