Connect with us

Hír

Karlos Williams a Steelers csapatánál edz

A Billsnél létszámfelettivé váló Karlos Williams a Jets után a Steelers csapatánál járt workouton, de egyelőre bizonytalan további sorsa. A másodéves játékos tavaly 517 yardot és 7 touchdownt is szerzett, de csapata mégis megvált tőle a nyár folyamán.

 

0088815001472756990_filepicker

 

Ezt két dolognak köszönhette. Először is kapott egy 4 mérkőzéses eltiltást a ligától, ami egy másodéves játékos esetében nem túl szerencsés kezdés, majd jelentős kilókat szedett fel. Ezt több forrás is azzal magyarázta, hogy a párja éppen babát vár és ezért töménytelen mennyiséget eszik, ami persze érthető is. Ami már kevésbé, hogy Karlos miért csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez és szedett fel nem is kicsi túlsúlyt.

 

A legfrissebb hírek szerint azonban nem mondott le arról, hogy még játszani fog idén az NFL-ben, ezért előbb a Jetsnél, majd most a Steelersnél próbálkozik. Itt azért is van nagyobb esélye, mert a kezdő futó Bell három mérkőzéses eltiltással kezdi a szezont, nélküle pedig 2 kipróbált RB van a rosteren. Tavaly még azt hihettük, hogy fényes jövő áll előtte, de egyelőre úgy néz ki örülhet ha csapatot talál.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!