Connect with us

Hír

Kawann Short bizakodik

A Carolina Panthers csütörtökön kezdi meg a 2016-os szezont februári Super Bowl visszavágójával, amit a Kandallóban is nézhettek velünk. Van azonban valaki, akit nem csak a találkozó foglalkoztat.

 

Short cikk

 

A Panthers DT helyzete igencsak érdekes. A 2013-as draft első és második körében is erre a posztra húztak, és elég jól bevált Star Lotulelei és Kawann Short is. Igen ám, de itt jön a bökkenő: idény végén szerződést kell nekik adni, bár Lotulelei első körösként kaphat +1 évet. És hogy még érdekesebb legyen a sztori, az idei draft első körében Vernon Butler személyében szintén egy DT érkezett a csapathoz, ami azt sugallhatja, hogy csak egy valakit fognak megtartani. Short második körös lévén az utolsó évét kezdi meg a rookie szerződéséből, de reményei szerint hamarosan kap egy új, hosszútávú kontraktust.

 

“Még van egy kis időnk a kezdésig, remélem addigra változnak a dolgok. Nem fogok sem sztrájkolni, sem hisztizni a social médiában, sosem erről voltam híres, mindig is a játékommal akartam kitűnni a tömegből.” – mondta Short a Charlotte Observernek.

 

Annyi biztos, hogy jó és rossz gondolatok keringhetnek most a fejében. A jó gondolatokat Mo Wilkerson és Fletcher Cox idén megújított szerződése jelentheti, hiszen akár ő is kérhet hasonló számokat magának, a tavalyi játéka alapján megérdemli. Ráadásul a védelem legnagyobb sztárja, Luke Kuechly is pár nappal a szezonrajt előtt kapott új szerződést tavaly. Rossz gondolatokat Josh Norman, és az ő elengedése jelentheti, mert tavaly a legjobb corner volt a mezőnyben, mégis lemondtak róla Ron Riveráék.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!