Connect with us

Hír

Keenan Allen szezonjának vége

A San Diego Chargers ismételten elveszítette legjobb elkapóját, Keenan Allent. A remek elkapó elszakította az ACL-ét, de állítólag a többi szalag rendben van, így egy fokkal könnyebb lesz a rehabilitáció, bár a szezont így is kénytelen lesz kihagyni.

 

usa-today-9535927-0

 

Allent a 2013-as draft 3. körében szerezte meg a Chargers. Újonc évének első pár meccsén nem nagyon használták, ezért már a visszavonuláson gondolkodott. A Chargers szerencséjére hamar felismerték benne a tehetséget, Rivers egyik kedvenc célpontja lett és 1046 yarddal, valamint 8 TD-vel zárta a szezont.

 

A második éve már nem volt olyan jó, 14 meccsen csak 4 TD és 700  yard jött össze neki. Hogy ez mennyire nem az ő szintje, jól mutatja, hogy ezeket a számokat tavaly mindössze 8 meccs alatt hozni tudta. Azonban ennél többre sérülés miatt nem volt képes, viszont a Chargers így is adott neki egy négy éves, 45 milliós hosszabbítást. Az idei szezonja jól kezdődött, 6 elkapásból 60+ yardja volt a Chiefs ellen, mielőtt egy ártalmatlan szituációban megsérült a 24 éves WR.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!