Connect with us

Hír

Két korábbi első körös is a Lionsben köthet ki

A Detroit Lions nem áll jól a sérülésekkel, hisz többek között kiesett a csapat legjobb pass rushere, Ziggy Ansah is. Az ő pótlására pedig két korábbi első körös defensive end érkezett próbajátékra.

 

NFL: Indianapolis Colts at Denver Broncos

 

Az egyikük az a Bjoern Werner, akire az Indianapolis Colts egy 1/24-es picket áldozott 2013-ban, de a játékos soha nem tudott megragadni a kezdőben és mindössze 6,5 sackre futotta három év alatt. A Colts ennek megfelelően ki is vágta a védőt, aki a Jacksonville Jaguarshoz igazolt, de ott sem bírta sokáig. Werner utolsó egyetemi évében 13 sacket és 18 negatív yardos szerelést mutatott be 30 solo tackle kíséretében, tehát nem voltak rosszak a számai, de ettől nagyon távol állt eddig az NFL-ben.

 

A másik delikvens Quinton Coples, akit a Jets szerzett meg 2012-ben az első kör 16. választásával. Nem volt rossz Rex Ryan alatt, 2013-ban és 2014-ben kezdő volt, de összességében hatalmas csalódás a játéka. Némi bizakodásra adhat okot azonban (már, ha egyáltalán bármelyiküket is leigazolja a Lions), hogy az idén kukázott, 2014-ben draftolatlan újoncként a ligába kerülő Kerry Hyder idén három mérkőzés alatt már 4 sacknél jár, Teryl Austin DC nagyon jól tudja beépíteni a játékosokat a védelmébe. Az más kérdés, hogy idén a sok sérülés miatt eddig borzalmas az egység.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!