Connect with us

Hír

Kickercsere Chicagoban

Ahogy azt délelőtt láthattátok a Facebook oldalunkon, Robbie Gouldot, korábbi kezdőrúgóját kivágta a Bears. A helyettesre azonban nem kellett sokáig várni.

 

USATSI_8355071_164063748_lowres-Cropped

 

A Bears a mai napon egy éves szerződés kötött Connor Barth-szal. A 30 éves játékos sok csapatot megjárt korábban, többek között a jelenlegi chicagói főedző, John Fox denveri időszakában a Broncos kickere is volt pár meccs erejéig a 2014-es szezonban. Barth a legtöbb időt a Tampa Bay Buccaneers csapatánál töltötte, két turnusban. A második korszak, mint kiderült, csak a 2015-ös szezon lett, ahol Roberto Aguayo draftolásával feleslegessé vált, ezért ismét elváltak az ő és a floridai csapat útjai. A nyarat a Saintsnél töltötte, ám elvesztette a csatát Kai Forbath-szal szemben, így szabadügynökké vált, egészen a mai napig.

 

A 34 éves, Pro Bowler Gould, aki nem mellesleg a Bears all-time legeredményesebb játékosa volt, immáron szabadúszóvá vált. A tavaly kihagyott 6 mezőnygólja, illetve a 3,75 millió dolláros fizetése miatt nem tartottak igényt a szolgálataira, és az olcsóbb megoldást választották, noha a cap space nem indokolta volna ezt a lépést.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!