About the author

11 Comments

 1. 1

  Attila

  Hatalmas meccs volt. Sajnos az első TD-t elaludtam :D de utána magamhoz tértem. Az utolsó FGnél kellett fohászkodni rendesen, de kiírták, hogy a pali tavaly 4 db 45 yardnál messzebbi FG-ből csak egyet értékesített, ez meg 47 yardnál volt én úgy emlékszem, így jó esély volt rá, hogy kihagyja.

 2. 2

  Matyika29

  Mivel nem adta a tv,így maradt az összefoglaló…az alapján azért nem volt épp hibátlan Jimmy G!
  Inkább a Cards volt lúzer…bár Fitzgerald elég királyul tolta.
  Kezdésnek jó volt!!Go Pats!

 3. 3

  Carey25

  Azért pre-ben csak beverte 59-ről. Szar volt a snap, látta a szarakodást nekifutásnál és ez meg is zavarta. Am jó lába van.

 4. 4

  polo62

  ugye most csak viccelsz?
  mit kellett volna ennél jobban csinálnia? nem dobálta el felelőtlenül amikor az arcában voltak, ha kellett ügyesen mozgott ki a zsebből, ha kellett megfutotta. JMD és BB összeállítottak neki egy kitűnő gameplant és ezt elég jól megvalósította, nem mellesleg egy nagyszerű csapat ellen. a 3. kísérleteknél pedig kiemelkedően teljesített. szerintem ez egy olyan játékostól, aki egy Tom Bradyt pótol élete első kezdő meccsén nem mellesleg hatalmas nyomás alatt, ez bőven belefér a hibátlan jelzőbe.

 5. 5

  tixem

  Nem szeretném elvitatni a Patriots érdemeit, meglepően jól játszottak.
  De ezt a meccset inkább a Cards bénázta el. Jöttek a szokásos totálhomály Palmer passzok, átgondolatlan offense hívások, homefield átok delay of game és 12 ember a pályán, rookie cb ráállítva Edelman-re és Bennettre, a két sztárvédőnk kb semmit nem csinált (PP és Mathieu). A két fumble-t kivéve a védelem is csak ténfergett, mint a beteg kutya. Még rendben is lenne, ha nem a Cardinals védelemről lenne szó.

  Érthetetlen volt az egész csapat na, pedig úgy vártam már az első meccsünket, mint a messiást. Aztán a félidőben kinyomtam a telefont. Remélem ez csak ilyen szezonkezdeti forma, vagy csak nem vették komolyan a backup qb-vel és foghíjas (nem az) O line-nal felálló Patriots-ot és a következő héttől kezdődően előveszik azt a formájukat amitől tavaly meccsenként 400+ yardot és 30 pontot átlagoltak mert ez így még a csoportgyőzelemre sem lesz elég, nem hogy superbowlra….

 6. 6

  pritek

  Szerintem Garoppolo minden lehetőséget remekül megragadott amit a Cards D biztosított neki. A harmadik downokból még legalább 3-4-et illet volna levadászni, de a srác azért becsülettel beverte 3 DB közé az utolsó Pats drive-ban.
  És valóban, volt egy jó gameplan amit nem hibázott el. Szó szerint előre megírta a net, hogy az újonc corner ki lesz pécézve, de őszintén aki ezt nem tudta az semmit nem tud erről a játékról. Ettől függetlenül a labdák nem maguktól röpködtek az elkapók kezébe. Ugyanakkor hogy Edelman rekordot állított fel az egy meccsen teljesített sweep játékok számában kb, az röhejes. Állítólag Petersonnak a legjobb elkapót kéne őriznie folyamatosan, Edelman mégis 6 elkapással zárt és PP a közelben sem volt. WTF? A secondary Powers és Rashad J. nélkül kicsit szárnyaszegett. Tyvon Branch egyelőre inkább viccnek jó. Bethel bicebóca. Williams meg nyugodtan számíthat rá, hogy minden QB őt fogja dobálni. Lesz vagy 3-5 INT-je, de meccsek fognak még elmenni rajta.
  Catanzaro teljesen megbízhatatlan. Butler egy lúzer és sajnos most megtudtuk, hogy mit jelentett egy olyan long snapper aki soha egy rossz snappet nem adott amíg nálunk játszott.
  Fitz viszont…ő csak csinálja tovább a Fitzszerű dolgait. Popcor elő és várd hogy felé menjen a labda.

 7. 7

  Carey25

  Megmondtam a PR-ben h fos lesz a SEC. Butlert meg ki nem állhatom rég el kellett volna küldeni a faszba, kb a leggyengébb punter a mezőnyben, jó most másban hibázott. Am Bucs ellen sem lesz sokkal könnyebb, Winston is simán össze fog dobálni 300+ meg vagy három TD-ha nem kapják össze magukat.

 8. 8

  polo62

  azt a részét én sem értettem, várható volt hogy Williams szét lesz dobálva és ahhoz képest semmi segítséget nem kapott.
  viszont én a Cards Offense-től vártam többet. féltem is a meccs előtt mert félelmetes ez a támadósor, de nem nagyon tudott senki felnőni Fitzgerald mellé, bár az öreg így is majdnem megnyerte a meccset. nagyon örülök hogy játszik még egy évet, tényleg élmény nézni a játékát, főleg ha nem az ember kedvenc csapata ellen játszik.

 9. 9

  Attila

  igazad, van ez is benne volt

 10. 10

  Matyika29

  Mondtam,hogy az összefoglalót láttam…vágod,ahol nem mutatnak meg minden driveot!!És nem mondtam, hogy rossz volt..csak,hogy nem volt semmi extra benne! Vágom,hogy Bradyt pótolni nem kis teher meg az 1. meccsevolt…de azért a Cards defense azért nem egy broncos és a saját magának passz is vicces volt!! :D
  Szóóval kezdésnek jó volt…de lesz jobb is!

 11. 11

  Jarred

  Hát ez a SNF nem semmi volt. Én szinte semmi esélyt nem adtam a Patriotsnak, hiszen se Brady se Gronk, se OL, és mégis Garoppolo tökéletesen el tudta végezni azt, amit feladatul neki adtak. Láthatólag a Cardinals vezetősége sem erre számított. Valahol az első negyed végén mutatták Arians arcát, és a totális tanácstalanságot láttam rajta. Igaz a végén az a kihagyott FG kellett, de végülis négy éve pont ugyanígy ért végett a meccs, csak akkor Gostkowski hagyott ki egy könnyű FG-t.

  Ja és a Lions meccsnél kíváncsi lettem volna Renningan arcára 37 másodperccel a vége előtt, és végül a lefújás pillanatában. Van egy olyan érzésem hogy az alatt a pár perc alatt végigjárta Dante Isteni Színjátékának összes helyszínét.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team