Connect with us

Hír

A vezetőség miatt van ennyi gond a Redskinsnél

Legalább is egykori játékosuk, Tyler Polumbus szerint. Jelenleg megint kaotikus állapotok vannak a Redskinsnél, nem elég a 0-2-es szezonkezdet, de megint az öltözőbeli botrányoktól hangos a sajtó. Igen, megint, hiszen ez már nem az első eset, és Polumbusnak van is tippje arról, ki ezért a felelős.

 

Sep 25, 2014; Landover, MD, USA; Washington Redskins center Kory Lichtensteiger (78) talks to quarterback Kirk Cousins (8) on the sidelines against the New York Giants in the fourth quarter at FedEx Field. The Giants won 45-14. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

 

“Tudják mit ott a legnagyobb probléma? A vezetőség. Biztos vagyok benne, hogy a megannyi pletykák 70%-a ő miattuk került nyilvánosságra, olyanok is, amiknek az öltözőben kellett volna maradni. Úgy képzelem el, hogy kijön onnan egy fickó, és elkezd panaszkodni arról, milyen dolgok történtek a színfalak mögött a csapatnál, aminek az lesz a vége, hogy mindenki kussban ül az öltözőben, nehogy valami kikerüljön a sajtó elé.” – mondta az egykori Redskins O-Lineman, majd felhozott egy példát is.

 

“Emlékszem, amikor Robert Griffint kispadra ültették, egy csapatmegbeszélésen jelentették be a teljes csapat előtt, azzal a feltétellel, hogy ez maradjon titokban a meccs kezdéséig. A megbeszélés végén már különböző insiderek ismeretlen forrásra hivatkozó riportjaival volt tele a Twitter, miszerint Kirk (Cousins) kezd, Robert (Griffin) csak a kispadon. Őrület!”

 

A legújabb “botrány” pont a fent említett Cousins körül kezd kibontakozni, miszerint nincs tekintélye az öltözőben, és hogy kezdi elveszteni a csapattársak bizalmát. Cousins kapcsán rengeteg találgatás ment a nyáron, hogy sikerül-e megegyeznie a Redskinsszel egy hosszabb távú szerződésben, vagy franchise tag alatt játssza végig a szezont. Végül utóbbi lett, kérdés, hogy ennek köze van-e a most berobbant híreknek, vagy szimplán nem egy szezon alapján adnak oda nagy pénzt egy irányítónak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!