Connect with us

Hír

Kline-t kivágta a Pats, Goff inaktív lesz az első héten

UPDATE: a Patriots-Eagles trade kapcsán: Josh Kline mégse része az üzletnek, a Patriots csak egy 2018-as negyedik körös draft cetlit (ami akár harmadik körössé válhat) adott a defensive back Eric Rowe-ért. Update2: Josh Kline-t a mai napon pedig kivágta a Patriots.

 

0518145001451334142_filepicker

 

A New England védőfalemberének, Joe Vellanónak nem volt épp pozitív a múlt hete, előbb csütörtökön leégett a háza, majd szombaton kivágta a Patriots. Most a Falcons gyakorlócsapatában talált helyet magának.

 

Carson Palmer volt a legutóbbi 1/1-es, aki úgy volt inaktív csapata első meccsén, hogy teljesen egészséges volt és nem is houldoutolt. Most ez megesik Jared Goffal is, ugyanis Case Keenum mögütt Sean Mannion fog a padon ülni. Jeff Fisher szerint ez a második hétre változhat, Goff és Mannion helyet cserélhetnek.

 

Napi (dupla) fail: Chad Kelly, az Ole Miss irányítója megpróbálta felszedni a pornósztár Mia Khalifát twitteren. Miután az Ole Miss 22 pontos előnyből kikapott a Florida State-től tegnap, a művésznő posztolta az irányítóval folytatott beszélgetését twitterre, és odaírta hogy “inkább a playbookot tanultad volna”. Ezután Chad Kelly törölte a twitter accountját.

 

A Cowboysnál aktív rosteren hagyták Tony Romót, tehát nem került IR-re. Ez kevésbé érdekes, azonban szeretnénk szó szerint idézni Jerry Jonest az esetről: “Nem kell ezzel kapcsolatban körülmetélni a szúnyogot. Senki sem elég jó, hogy elvigye azt az utolsó helyet.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!