Connect with us

Hír

Meglepett, hogy a Browns nem vitte el Wentzet

Carson Wenzt körül nagy a hype jelenleg, sokan már az új Ben Roethlisbergert látják benne. Hogy eléri-e azt a szintet vagy sem, azt csak évek múlva fogjuk megtudni, mindenesetre jelen állás szerint úgy fest, a Browns hibát követett el, amikor lemondtak róla. Ezen a véleményen van maga Big Ben is:

 

Wentz okos. Érti a játékot. Jók a fizikai képességei, minden dobást meg tud csinálni. Igazán meg voltam lepődve a draft napján, azt hittem, évente kétszer fogok játszani ellene.

 

benroethlisberger

 

 

Big Bent a 2004-es drafton választotta ki az első kör 11. választásával a Pittsburgh Steelers. Ebben az évben volt 1/1-es Eli Manning és 1/4-es Philip Rivers. Azonban volt még egy irányító hiányos csapat a Steelers előtt, mégpedig a 6. helyen választó Browns. Viszont ők épp azelőtt igazolták le a 49erstől elküldött Jeff Garciát, háromszoros Pro Bowler irányítót, így legközelebb csak a 4. körben húztak QB-t, méghozzá Luke McCownt. A sors fintora, hogy Garciát a 2004-es szezon után kivágták a csapat pedig 4-12-es szezonnal zárta az évet. Ezzel szemben Big Ben 14 meccsen kezdett, a Steelers pedig 15-1-es mérleggel zárta az alapszakaszt.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!