Connect with us

Hír

Mindent a keretben maradásért

Pay cutba is belement a Redskins falembere, Kory Lichtensteiger, hogy a fővárosban maradhasson.

 

Washington Redskins guard Kory Lichtensteiger (78) blocks Jacksonville Jaguars linebacker Daryl Smith (52) during the first half of an NFL football game in Jacksonville, Fla., Sunday, Dec. 26, 2010.(AP Photo/John Raoux)

 

Átstrukturálták az idén megkeresett pénzét Lichtensteigernek. A 31 éves falember 3,5 millió dollárt foglalt el a Redskins salary capjéből, egészen mostanáig. A megállapodásuk értelmében csak 2,25 millió dollárt fog kapni, ám aggódnia sem kell, a különbözetet ösztönzők által megkeresheti magának, kiváló üzlet. Szerződése egyébként még két évig köti Washingtonba.

 

Lichtensteigernek nem volt egyszerű hete, de végül számára minden jóra fordult. A hét elején még az volt a reális forgatókönyv, hogy az ex-Patriotsos Bryan Stork megszerzésével az ő washingtoni napjainak vége szakad, hiszen két ilyen centert nem tartott volna meg a Redskins. Csakhogy Stork elbukott a fizikai felmérőn, így a csereüzlet füstbe ment, Storkot így kénytelen volt elbocsátani a Patriots. Ez volt az egyik akadálya Lichtensteiger maradásának, a másik pedig a fizetése, de mindkét tényező végeredménye a lehető legkedvezőbb lett számára, és talán a Rézbőrűek számára is egyaránt.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!