Connect with us

Hír

Nem mindenki tudna Stafforddal együtt játszani

Matthew Staffordnak, a Detroit Lions irányítójának van az egyik legerősebb karja az egész ligában, és nem fél használni. Golden Tate, aki már harmadik éve játszik Stafforddal, az ESPN-nek mutogatta a megduzzadt ujjait és beszélt arról, néha milyen nehéz Stafford labdáit elkapdosni:

 

Vannak olyan passzai, ami után a kezem napokig, hetekig, hónapokig is fájnak, de mit tehetnék? Menjek panaszkodni, hogy ne dobj ilyen erőset? Van, hogy egy ilyen labda tökéletesen van megdobva, de egyszerűen átszáguld a kezeim között. Ez egy sima drop, de a te dolgod az, hogy elkapd a labdát.

 

hi-res-2050963cf133232b071a5d60daf53d38_crop_north

 

Tate az utóbbi két évben 189 elkapást jegyzett Staffordtól és a liga egyik legbiztosabb kezű elkapója, tehát a saját és Stafford szerencséjére többnyire megbirkózik a dologgal. Ugyanakkor szerinte vannak olyan elkapók a ligában, akik nem tudnának Stafforddal együtt játszani:

 

A ligában vannak olyan elkapók, akik folyamatosan puhán vagy nagyon puhán megdobott labdákat kapnak. Az ilyen elkapók nem tudnának Stafforddal együtt játszani, vagy legalábbis kellene nekik egy kis idő, míg alkalmazkodnak hozzá, ugyanis drasztikus a különbség Stafford, vagy egy Peyton Manning stílusú irányító passzai között.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!