Connect with us

Hír

Nem Norman védekezik majd Dez Bryanten

Josh Norman az ESPN-nek azt mondta, hogy a pálya jobboldalán fog ügyelni este héttől tízig (magyar idő szerint), ezzel pedig nem ő, hanem Breeland fogja őrizni Dez Bryantet.

 

norman-breeland

 

A zónázás miatt rendkívül sok kritikát kapott a Redskins, miszerint Normant nem mozgatják a legjobb elkapókkal, hanem egy oldalon hagyják, amíg Breelandet a túloldalon agyonverik jóformán. Múlt héten megkapta Antonio Brownt, most Dez Bryanttel lehetnek izgalmas percei a találkozó során. Nem ritka jelenség az ilyen, például a Seahawksnál sem mozgatják Shermant az elkapóval, hanem mindig adott oldalon marad a teljes meccs során, a Redskinsnél mégis kritizálva van ez a séma, hiszen egy 15 millió cornertől elvárják, hogy a legjobb elkapókat fogja.

 

Mondják ezt úgy, hogy egyébként Breeland sem rossz corner, de Antonio Brown a legkiszámíthatatlanabb elkapó, iszonyat nehéz tartani őt. Hiába jön most vele szembe Dez, most nem Roethlisberger vagy Romo fog dobálni, hanem Dak Prescott, aki a Giants ellen nem igazán kereste labdával a klasszis elkapót. Breeland egyébként önkritikus módon reagálta le az egészet, nagyon mérges a múltheti teljesítményére, de alaposan kielemzi saját játékát a fejlődése érdekében.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!