Connect with us

Hír

Nem zavar, hogy nem engem játszattak

A San Diego Chargers a múlt héten 21-3-as vezetésről tudott kikapni a Kansas City Chiefs ellen, hosszabbítás után. A dolog érdekessége, hogy míg az első félidőben, míg a Chargers dominált, addig Melvin Gordon nyolc futásból 39 yardot és 2 TD-t szerzett. Ez utóbbi kettővel több, mint egész újonc szezonjában, ráadásul fumble-je sem volt, pedig tavaly hatot is összehozott. Ennek ellenére a második félidőben csak hat labdacipelést kapott.

 

pi-nfl-chargers-melvin-gordon-081516

 

Gordont a tavalyi draft első körében választatta ki a Chargers és újonc évében hatalmas csalódást okozott. Idén azonban nagyon jól kezdett, mégis, a második félidőre Danny Woodhead mögé szorult. A támadókoordinátor, Ken Whisenhunt erről csak annyit mondott, hogy ennek semmi köze Gordonhoz, egyszerűen úgy gondolták, hogy abban a szituációban Woodheaddel sikeresebbek lehetnek.

 

 

Megjegyzendő, Woodhead 5,6-os átlaggal futott a mérkőzésen, valamint volt öt elkapása is 31 yardért, amiből az egyik TD lett. Tehát nem mondhatni, hogy rossz döntés volt az ő játszatása és aligha lehetne a két futó cseréjére fogni a vereséget. Egyedül az lehetne probléma, hogy mennyire veszi zokon ezt Gordon: semennyire. A futó a San Diego Union-Tribune-nek azt mondta, hogy egyáltalán nem bosszantja a dolog, és értelemszerűen azt kell csinálni, ami a legjobb a csapatnak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!