Connect with us

Hír

A Steelers véget vetne a Wentz-mániának

Carson Wentz berobbant az NFL-be, ahogy erről olvashattatok is egy remek elemzést katonadani tollából. Érthetően az ellenfeleknek ebből már kezd elegük lenni, ez alól nem kivétel a soron következő ellenfél, a Steelers sem.

 

heyward

 

“Olvasva a róla szóló mániákus cikkeket, csak arra vágysz, hogy begyaluld a földbe. Ám nem lehet csak úgy nekirontani, össze kell őt zavarni, nyomás alá kell helyezni több oldalról is, hogy aztán azt se tudja, kinek hajítsa oda a labdát, amiből mi profitálhatunk.” – vélekedett erről Atrhur Moats, a Steelers pass rushere. Csapattársa, Cam Heyward is hasonló véleményen volt.

 

“Olyan cikkeket írnak róla, amivel elhitetik vele, hogy már most egy Hall of Famer irányító. Majd mi visszarántjuk őt és az éltetőit is a földre.”

 

A Steelers védelme eddig minden kétséget kizáróan jó, a régi időkre kezdi emlékeztetni a szurkolókat. Futás ellen parádés munkát végeznek, és a szegényes CB állomány ellenére az elkapókat is féken tudják tartani, mindössze egy elkapott TD-t engedélyeztek eddig a két találkozó során, a 300+ bekapott yard ellenére. Keith Butler, a Steelers védőkoordinátora azonban nem kezeli másképp Wentzet, mint a soron következő irányítót, aki ellen egy haditervet kell kidolgoznia.

 

Pittsburgh Steelers linebacker Ryan Shazier (50), the team's first round draft pick from Ohio State, talks with linebacker coach Keith Butler during NFL football rookie camp at the team's practice facility Friday, May 16, 2014, in Pittsburgh. (AP Photo/Keith Srakocic)

 

“Ha a következő meccs játéktervén dolgozom, sosem nézem azt, hogy az ellenfél irányítója újonc-e vagy sem. Sosem arra figyelek, hány meccs, szezon vagy bajnoki cím áll már a neve mellett, csak azt nézem, hogy hogyan játszik, mit csinál jól, mik azok az elemek, amik számunkra problémát okozhatnak, ezekre keresem a megoldásokat. Ez alól Wentz sem lesz kivétel.”

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!