Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #0 – 2016

powerrankingszéles

In memoriam Gene Wilder

 

Ééééééés köszöntök mindenkit a szezonnyitó alkalmából. Az elv továbbra is a régi, vagyis ez itt nem klasszikus erősorrend, hanem az éppen aktuálisan a  rájátszásba jutásra esélyes csapatok sorrendje. Így egy aktuálisan hulladék csoportból is lesz mindig bejutó, és vica versa, vagyis egy erős csoport pozitív mérleggel álló negyedik helyezettje pedig kimarad. Na de akkor lássuk, a kommentek közt senki ne fogja vissza magát.

 

1., Arizona Cardinals

 

Egyelőre a legkomplettebb keret, különösebb lyukak nélkül. A Super Bowl egyik, ha nem a legnagyobb esélyesei, és mindaddig azok, amíg Palmer egészséges tud maradni.

 

2., Carolina Panthers

 

Olyannak tűnik ez a csoport, mint Mo Farah címvédése az olimpián férfi 5000 méteren. Az elején még lehet tudják tartani a lépést a többiek, de a szezon közepétől fokozatosan hátrányba kerülnek az ellenfelek.

 

3., Green Bay Packers

 

Amíg nem nyit ki a városszéli kórház, addig még ebben a nagyon erős NFC-ben is esélyesek.

 

4., Seattle Seahawks

 

Támadófal motivációs videó:

 

5., New England Patriots

 

PR0_ne

PR0_ne2

 

6., Houston Texans

 

Decens QB: check

Elit futó: check

Elkapógárda, támadófal és a többiek: check

Védelem: Watt

Könnyű(nek tűnő) csoport: check

Ellenfelek: Az egyik a szezon negyedében eltiltott, a másik sérült, a harmadik tapasztalatlan, a negyedik sosem nyert még a playoffban.

 

7., Pittsburgh Steelers

 

Az offense nem csak az AFC-ben elit, hanem ligaszinten is Bell 3 meccses és Bryant egész szezonos eltiltása ellenére. Ugyanakkor a védelemben a tagadhatatlan fejlődés ellenére maradtak/lettek lyukak (secondary, Dupree IR), így kérdés, hogy a Bengalst le tudják e nyomni a csoportgyőzelemért.

 

8., Cincinnati Bengals

 

A keret nem lett gyengébb január óta, de a QB-suttogó főedző lelépett a csoport riválishoz, így kérdés, hogy Dalton és McCarron mentálisan is szinten tudja-e tartani magát.

 

9., Oakland Raiders

 

A sereg összeállt, a hajók megvannak, kérdés, hogy sikerült-e legalább egy sárkányt kinevelni:

 

 

 

10., Denver Broncos

 

Irányítócsere nélkül a bajnok az élen kezdene, de a Siemian/Lynch duóval ezt nem merem megjátszani. Igaz, az ellenkezőjét sem.

PR0_den

 

11., Washington Redskins

 

A soros ellenfeleknél két kezdő irányító, meg egy interception mágus. Így bármennyi bizodalmam is van egyelőre Prescottban és a Boysban, egyelőre a Cousins & Co a befutó. De úgyis ez lesz az egyik csoport, ahol kb. hetente lesz változás.

 

12., Minnesota Vikings

 

Mivel az NFC West az egyik Wild Card helyet jó eséllyel elviszi, így a többieknek maradt egy hely. Érzésem szerint erre az egy helyre a Bucs, a Vikings és a Falcons, kisebb eséllyel a Lions és a Saints aspirálhat. Bradfordra én kíváncsi vagyok, de hinni egyelőre nem hiszek neki, Atlantában amíg nincs pass rush, addig sok mindenben nem reménykedhetnek, Winstonék sorsolása pedig brutális, szóval egyelőre mégis a Vikings kerül ide.

PR0_min

 

 

1/1 San Francisco 49ers

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!