Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #1 – 2016

powerrankingszéles

 

1. (5.) New England Patriots

 

pr1_ne

2. (3.) Green Bay Packers

 

pr1_gb

3. (10.) Denver Broncos

 

Bevallom nem bíztam Siemianben. De most látva, hogy annyit, mint a tavalyi Manning már tud hozni, benne egy kicsit, a csapatban viszont sokkal jobban bízok. A bajnok pedig még veretlen.

 

4. (7.) Pittsburgh Steelers

 

Kinek hiányzik Le’Veon Bell?

 

5. (1.) Arizona Cardinals

 

 

6. (2.) Carolina Panthers

 

Múlt héten Mo Farah 5000 méteres futásaihoz hasonlítottam ezt a csoportot. Valójában Farah most Rioban az 5000 első körének a végén még messze az utolsó helyen futott…

 

7. (4.) Seattle Seahawks

 

Aki meglátta a Seahawks offense-t:

 

 

8. (6.) Houston Texans

 

Két hely mínusz, de csak mert a Broncos helyezését kozmetikáznom kellett, és mert lehet, hogy az a csoport mégse lesz olyan könnyű.

 

9. (8.) Cincinnati Bengals

 

Ez tipikusan az a győzelem volt, amiből a szezon közepén már mindenki csak a W-re emlékszik. Jah, de. Green 10/10 elkapása Revisen az megmarad. Jöhet a Steelers elleni rangadó a Kandalló földszintjén.

 

10. (9.) Oakland Raiders

 

Ez már tényleg egy új Raiders. A néhány évvel ezelőtti nem csinálta volna meg az utolsó TD-t. A tavalyi kikapott volna a hosszabbításban. De az ideinek még a kétpontos is sikerült a végén, pedig a secondaryvel csak sűrűbben voltak vasárnap az öltözőben, nem többen.

 

11. (12.) Minnesota Vikings

 

Két negyeden keresztül a Titans egész pofás, a Vikes offense pedig egészen homályos benyomást keltett. Aztán a második félidőben a D megmutatta, hogy miért tették fel az idei évet Bradfordra, a következő évekért cserében.

 

12. (-) New York Giants

 

A salsakirály két év után visszatért. Nagyjából ennyi idő telt el a Giants utolsó PR szereplése óta.

 

1/1 Los Angeles Rams

 

pr1_la2

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!