Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #2 – 2016

powerrankingszéles

 

Fénysebességgel robog a szezon, a nyolcada már el is telt, így mi sem lassítunk. Kevés csapat maradt a helyén a héten.

 

1. (1.) New England Patriots

 

Garoppoloról valószínűleg még Belichicknek sincs halvány fogalma csütörtök délutánig, hogy mennyire lesz játékra alkalmas, az viszont biztos, hogy Edelmannal a héten QB-edzéseket is végez McDaniels!

 

2. (3.) Denver Broncos

 

Hogy mennyire jó ez a védelem? Az utolsó 5 meccsükön találkoztak Newtonnal kétszer, Roethlisbergerrel, Bradyvel és Luckkal. Ők négyen összesen 3 touchdownra és 5 interceptionre voltak képesek, miközben 21-szer sackelték őket Millerék.

 

3. (4.) Pittsburgh Steelers

 

Old Roethlisberger vs  New Roethlisberger meccset rendeznek a héten, de az árnyékukban megint DeAngelo Williamsre érdemes figyelni, a jelenlegi NFL második legidősebb futójára. Két hét alatt 40 yarddal jobb bárki másnál, 237 futott yardja pedig 23 csapaténál is jobb!

 

4. (5.) Arizona Cardinals

 

Ha a HC egy 40-7-es győztes meccs után közli, hogy nem volt éppen rossz a csapat játéka támadó oldalon, de a jó nem ez, akkor az azért biztató.

 

5. (6.) Carolina Panthers

 

A Panthers az utolsó 7 hazai meccsén 40,4 pontot átlagolt. Mennyi marad ebből vajon a Vikings ellen? A fele már elég lehet, de megmarad-e a fele?

 

6. (8.) Houston Texans

 

pr2_hou
7. (11.) Minnesota Vikings

 

pr2_min

 

8. (12.) New York Giants

 

A ciklus egy évet elcsúszott, de amikor Manning mögött egy rendes védelem volt, akkor annak mindenki tudja mi lett a vége… Két meccs alapján majd’ 200 millió dollárt sikerült jól elkölteni.

 

9. (9.) Cincinnati Bengals

 

Most véletlenül a helyükön maradtak, de a listán maradáshoz meg kell verniük hazai pályán a Broncost. Mivel nagyon úgy tűnik, hogy a Broncos O 20-23 pontra van hitelesítve Siemiannel, 24 körüli pontszámmal már elég jó esélyeik lennének.

 

10. (10.) Oakland Raiders

 

Del Rio tökös, Del Rio bátor, Del Rio merész, de valójában rá van kényszerítve, mert a védelme egy vicc. Jobb is ha minden lehetőséget megragad, hogy Carrékat a pályán tartsa, mert abban a védelemben ami két meccs alatt benyelt 1035 yarddal 65 éves NFL rekordot döntött meg, jobb nem bízni. Még egy ilyen 500 yardos meccs, és vagy a Ravens vagy a Jets vagy a Chiefs találja itt magát.

 

11. (3.) Green Bay Packers

 

pr2_gb

 

12. (-) Dallas Cowboys

 

A Packers még megúszta, de a Seahawks offense-én úgy felmérgeltem magam, illetve leginkább Bevell hívásain, hogy nevelő célzattal őket ki is vágtam innen, és helyükre jobb híján az NFC Eastből sikerült debütánst találni. A Northból nincs több jelentkező, a South-ból lenne, de az egyik múlt héten volt reménytelen, a másik meg most, a Westben sincs több aspiráns jelenleg, az Eaglesszel pedig még várnék, hogy egy normálisabb csapat ellen is tudnak-e jól játszani. Így maradt a Cowboys.

 

1/1 Cleveland Browns

 

Tavaly nagyjából a nyolcadik hétig tartott az a sorozat, hogy aki ide került 1/1-re, az a következő héten győzött. Idén eddig 2/2…

pr2_cle

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!