Connect with us

Hír

Sérültek – ők nem játszanak az első héten

Rögtön az első héten sztárparádé a hiányzók listáján is.

 

Mivel Tony Romót nem tette a Cowboys végleges IR-re, így nyilván ő a legfontosabb hivatalosan is Out státuszt kapó játékos. Utána következik a Chiefs futó Jamaal Charles, akinek az állapota erősen kérdéses, nem kizárt, hogy nem kap egyetlen snapet sem a pályán.

 

A Patriotsnál hivatalosan is Out státuszt kapott a tight end Rob Gronkowski és a kezdő LT Nate Solder. A Cincinnati Bengalsnál pedig nem fog játszani a tavaly 13 TD-t szerződ TE, Tyler Eifert.

 

091315-nfl-tyler-eifert-and-rob-gronkowski-pi

 

A Titansnél az elkapó Kendall Wright, a Dolphinsnál a másodéves futón, Jay Ajayin kívül a kezdő center, Mike Pouncey nem fog játszani. A Steelersnél az elkapó Markus Wheaton kapott Out besorolást.

 

Védőoldalon a Colts két remek maródi játékost is ad a corner Vontae Davis és a defensive end Henry Anderson jóvoltából.  A Falcons a kezdőnek szánt első körös safetyjét, Keanu Nealt kénytelen nélkülözni.

 

A Ravensnél nem fog játszani az első héten Elvis Dumervil (OLB), a New Orleans Saintsnél pedig a Dannell Ellerbe (LB). Ellerbe az utóbbi két évben 25 meccset hagyott ki, ez lesz a 26.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!