Connect with us

Hír

T. J. Lang nem érti, miért küldte el a Packers Sittont

Bajtársát vesztette T. J. Lang, a Green Bay Packers right guardja, ezért érthető, ha értetlenül áll a dolgok mögött nem csak ő.

 

Lang cikk

 

“Ez egy ilyen játék, senkinek nincs bérelt helye. Csak annyit tudok erről az egészről mint ti, srácok. Nyolcadik szezonomat kezdem Green Bayben, de ez volt a legmeglepőbb cut ittlétem során, és tényleg nem tudom, miért történt meg. Nem a mi dolgunk megérteni Ted Thompsonék döntéseit, a mi feladatunk a játékra összpontosul, de rengetegen lennének kíváncsiak a miértre. Mondom, órákat is ülhetnék itt azon meditálva, miért történhetett ez, de tényleg nem tudnék mit mondani, de a vezetők biztos tudják mit miért tesznek.” – nyilatkozta Lang az ESPN-nek.

 

Az biztos, hogy rengeteg, nem csak Packers drukker vágott földhöz a bejelentés, pláne, hogy végül a legnagyobb rivális Bears támadófalában kötött ki a kiváló guard. Rengeteg kérdést felvet ezután a lépés után Ted Thompson draft & develop módszere, szokás szerint leginkább a Packers szurkolók a legnagyobb kritikus hangadók, de mindenben van ráció. Sitton bár tényleg All-Pro szintű guard, egyrészt 30 éves, másrészt tropára ment a háta az évek alatt, és ezzel Green Bayben is tisztában vannak. J. C. Tretter vagy Lane Taylor személyében (utóbbi örökölte meg Sitton helyét a falban) ha nem is elit, de megfelelő cserejátékosok voltak a rosteren, ami a vezetőség szerint elég volt ahhoz, hogy lemondjanak Sitton szolgálatairól. És ne felejtsük el, többek között az interjúalany T. J. Langnek is új szerződést kell adni év végén, ahogy Eddie Lacynek is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!