Connect with us

Hír

Támadófalat épít a Bills

Persze nem egy Cowboys szintű falat, de legalább igyekeznek megtartani azt, ami van. Ezért módosították a kezdő center Eric Wood szerződését és hosszabbítottak a cserecenter Patrick Lewis-zal.

 

NFL: Dallas Cowboys at Buffalo Bills

 

Wood idén 4,7 millió dollárt keresett volna, ebből 3,7-et aláírási bónusszá alakították át és hozzá tettek a szerződéséhez egy 2018-as, automatikusan elévülő évet. Ez azt jelenti, hogy idén 2,5 milliót spórolt a csapat, viszont cserébe 2018-ban lesz 1,25 millió dollár halott pénz a sapkában a játékos szerződésének lejárta után. Ez azért érdekes, mert idén 6,6 milliós szabad hellyel rendelkezik a Bills, nem volt szükségük pénzre. Viszont így terhelik a jövő évi költségvetést, pedig már most övék a 9. legkisebb keret.

 

Patrick Lewis 2013-ban került a ligába draftolatlanként, karrierje során 16 meccsen lépett pályára, abból 13-on volt kezdő. Legutóbb a Seattle Seahawks vágta ki, a waiver listáról szedte össze a Bills. Ő idén 1,6 milliót keresett volna, de 200 ezer dollár azonnali pénzért cserébe lemondott 600 ezerről, így idén csak egymillióba fog kerülni. Illetve kapott egy egyéves hosszabbítást, a 2017-es fizetése 1,2 millió lesz, garantált tartalom nélkül. A Bills kezdő támadófalából jelenleg csak az RT Jordan Millsnek nincs szerződése a 2017-es szezonra.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!