Connect with us

Hír

Tunsil, Foster kezdő, Parker sérült

Megvan az első heti depth chart Miamiban! Több kérdés is felmerült a floridai csapattal kapcsolatban a nyár folyamán, most azonban mindenre választ kaptunk.

 

CrnGITQWgAA7_T8

 

Kezdjük a futókkal, amiről poszt is született még a hónap közepén. Az edzőtábor elején még a fiatal Ajayi számított kezdőnek, mára azonban kiderült, hogy a veterán klasszis, Arian Foster lesz ott a snapek nagy részében Ryan Tannehill mögött. Vélhetően jó döntés született, már ameddig Foster egészséges tud maradni, ezzel ugyanis rendre szenved az utóbbi években. Ezzel a lépéssel egyébként egy nagyon pofás offense állhat Adam Gase rendelkezésére.

 

Erre nagy segítséget nyújthat Laremy Tunsil is, aki szintén kezdő lesz a Seattle elleni idénynyitón, viszont nem a saját posztján. A maszkban füvező videója miatt csak a 13. helyen elkelt játékos a draft legjobb left tackle-jeként került az eseményre, Miamiban viszont left guard poszton fogják igénybe venni szolgálatait. Sokáig az is kérdéses volt, hogy nemhogy melyik poszton, de egyáltalán kezdő lesz-e, mindkét kérdésre választ kaptunk.

 

És ha már a Dolphins offense, a legújabb hírek szerint DeVante Parker megint kisebb sérüléssel bajlódik, ami miatt kétséges lehet a Seahawks elleni pályára lépése vasárnap este.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!