Connect with us

Hír

Van, ami jobb, mint a Legion of Boom tagjának lenni

Byron Maxwell a 2011-es draft hatodik körében került a Seattle Seahawks csapatához. Első két szezonjában nem jutott szóhoz, majd Brandon Browner eltiltása után utat talált magának a kezdőbe és rögtön 12 leütött labdával és 4 INT-vel jelentkezett. 2014-ben volt az első, abszolút kezdőnek számító szezonja és nem okozott csalódást. Élvezte is a játékot, remek volt a LoB tagjának lenni, csakhogy elmondása szerint volt valami, ami fontosabb volt: a pénzt.

 

byron-maxwell

 

A Seattle védelme máig ligaelit és akkor sem volt ez másként. Maxwell a secondary negyedik legértékesebb játékosa volt csak, a Seahawksnak nem volt érdeke agyonfizetni őt. Ellenben ott volt az Eagles, akik megkínálták egy 6 éves, 63 millió dolláros szerződéssel, amiből 25 millió garantált volt. Persze Philadelphiában már nem ment úgy a játék, ahogy előtte a csapat pedig egy év után elcserélte Miami-be. A Dolphins pedig Seattle-ben kezdi meg a 2016-os szezont.

 

Készen állok a játékra. Természetesen  nagy dolog ez a számomra, hisz mégiscsak van kötődésem a másik oldallal. Jobban szeretnék nyerni, mint bármelyik más mérkőzésen. Jó móka lesz” – mondta az immáron a Dolphinst erősítő corner, 25 millióval a számláján.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!