Connect with us

Hír

Vasárnapi érdekességek

A Bengalsnál idén különösen lehet reménykedni, ugyanis mikor legutóbb idegenben verték a Jetset, abban az évben Super Bowlba jutottak (1981).

 

Andrew Luck tegnap átlépte a 15.000 passzolt yardos határt, 56 mérkőzésre volt szüksége ehhez. Ezzel a második leggyorsabb lett a történelemben, épp tegnapi ellenfele, Matt Stafford mögött, akinek csupán 53 meccs kellett ehhez.

 

matthew-stafford-andrew-luck-fe8f2886338816d9

 

Napi statisztika: A leghosszabb aktív alapszakasz-beli győzelmi sorozat a Chiefsé 11-gyel, míg a leghosszabb nyeretlenség sorozat holtversenyben a Cowboysé és a Titansé 5 vereséggel.

 

A valaha élt egyik legjobb elkapó, Larry Fitzgerald megszerezte karrierje 100. touchdownját.

 

Russell Wilson ismét megoldotta és megfordította a mérkőzést a Dolphins ellen! Amióta a ligába került, neki van a legtöbb game-winning drive-ja (a rájátszásokat is beleszámítva) 19-cel.

 

SALSA IS BACK! 721 nap után ismét láthattuk Victor Cruz híres TD-táncát, amivel vezet is a Giants.

 

Az ESPN-nél kiszámolták, hogy ha a Raiders berúgja az utolsó extra pontot, akkor 51% eséllyel nyernek, míg ha nekimennek 2 pontosra, akkor csak 44%-kal. Erre jött is Jack Del Rio főedző válasza: “Még jó, hogy nem az ESPN edzi a Raiderst.”

 

A Raiders a negyedik csapat, amelyik két-pontos kísérlettel nyer meccset a találkozó utolsó percében. Ők az elsők viszont, akik ezt az első héten abszolválták.

 

A Jets öt sacket szerzett a Bengals ellen az első félidőben.

 

A másodéves Melvin Gordonnak 364 nap kellett, hogy megszerezze élete első touchdownját az NFL-ben. Ám, ha már összejött, akkor egyből kettőt is feltett a táblára.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!