Connect with us

Hír

100 feles tequila mentette meg a karrierem

Pat McAfee, a Colts puntere posztja legjobbjai közé tartozik manapság a ligában, de nem indult zökkenőmentesen a karrierje. Sőt, majdnem ideje korán véget ért, 2010-ben McAfee nem nagyon tudott bánni a kevéske pénzzel amit a kezébe kapott, és visszajárogatott az egyetemre bulizni. Szerinte azonban ez, pontosabban egy félresikerült buli volt a kulcs ahhoz, hogy most is a ligában van.

 

mcafee

 

McAfee egy 6 évvel ezelőtti bulin olyan szinten berúgott, hogy önmagáról nem tudva, egy szál boxerban találtak rá a rendőrök a parkolóban, ő maga pedig csak arra emlékszik, hogy 100 feles tequilát vett a bulin. Egy napot a rendőrségen töltött, majd kamerák tucatjai követték nyomon, ahogy a Colts edzőközpontja felé vette az irányt a rendőrségtől. Természetesen a Coltsnál nem repestek a cselekedetétől, és annak rendje és módja szerint megbüntették és eltiltották a játékost. És ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy a karrierje érdekében ezt nem csinálhatja tovább. Azóta All-Pro punter lett.

 

El sem hittem, hogy az a srác én voltam. Abban a pillanatban csak el akartam tűnni a világ elől, annyira szégyelltem magam. Ha nem lett volna ez az eset, szinte biztos, hogy most nem az NFL-ben játszanék, mert nem lett volna mi ráébresszen arra, hogy ha meg akarok ragadni ebben a ligában, akkor nem élhetek ilyen életet. Így hát teljes változtatásokat végeztem az életemen, végeztem a hányásig végződő bulikkal, a pénzem piákra való kidobálásával, és azzal, hogy csak a mának élek, így nem lesz senkiből profi focista. Az eset után, a rendőrségen ülve szembesültem vele, hogy két választásom van: vagy ezt az életmódot folytatom, és már tegezni fogom a rendőröket akik rám találnak az utcán részegen, vagy úgy viselkedek, ahogy azt a profi élet megkívánja, és szakítok a régi szokásaimmal. Úgy érzem, jól döntöttem.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!