Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #6

Valahogy úgy alakult a Preview és a Premium Selection közti felosztás, hogy minden épkézláb meccs a PS-be került, így nekem két összecsapás kivételével az értékelhetetlen csapatok egymás elleni mérkőzése jutott, így aki valóban focit akar látni és hozzájuk méltó minőségi beharangozót, az ITT keresse.

giphy

 

A 49ers@Bills mérkőzésen visszatér az önjelölt esélyegyenlőségi harcos, Colin Kaepernick. Az elmúlt egy évben sem tanult meg jobban dobni, ám a térdelési képességét tökéletesre fejlesztette. Utóbbit persze sanszos, hogy csak a himnusz alatt csodálhatjuk meg, hiszen a Bills eléggé elkapta a fonalat, a futójáték dübörög és a védelem is végre úgy teljesít, ahogy azt korábban elvártuk tőlük.

 

sfbuf

 

A Jaguars@Bears sem a futball ünnepe lesz, azonban a Soldier Fielden két hasonló gárda feszül egymásnak, annyi különbséggel, hogy míg a Jaguars messze alul teljesíti az előszezonbeli várakozásokat, a Bears meglepő módon nem teljesen homály és habár rengeteg sérülés sújtja őket a labda mindkét oldalán, egy tisztességes eredményt bárki ellen képesek lehetnek elérni, a Jaguars pedig jelenleg abszolút verhető kategória. Támadóoldalon sem a passz, sem a futás nem megy – utóbbi annyira, hogy a liga harmadik legrosszabb futójátékával rendelkeznek. És habár a passz elleni védekezés rendben van, az ellenfél futásainak kezelése nem tartozik az egység erősségei közé, a Bearsnek pedig ez sokat hozhat a konyhára. Adalék, hogy a Jaguars az elmúlt 43 idegenbeli mérkőzéséből mindössze 6-ot volt képes megnyerni. Ez sem az ő sikerüket vetíti előre.

 

jaxchi

 

A Ramsen és a Lionson sem lehet egyszerűen kiigazodni, így az ő összecsapásukra bármit is mondani teljesen fölösleges, mert úgyis az ellenkezője fog megtörténni. A Ramsnél továbbra is keresik a támadójáték kulcsát, mert egyelőre Austin és Gurley is adós a jó játékkal és úgy az egész offense. A Detroitnál komoly gondot okozhat Theo Riddick pótlása, de azzal, hogy a Rams legjobb defensive backje, Trumaine Johnson nem áll a vendégek rendelkezésére, Staffordéknak könnyebb lesz feltörni a Los Angeles secondaryjét. Az persze megint más kérdés, hogy a front7 mennyire fogja elpusztítani Staffordot…

 

ladet

 

A Pittsburgh feltörli a gyepet a Miamival.

 

pitmia

 

A Carolina ezúttal New Orleansban próbálja majd összeszedni magát, immáron ismét Newtonnal a fedélzeten. A Panthers játékosok fejében valami nagyon nincs rendben, egy Saints elleni győzelem talán elindíthatna valamit. A támadók részéről Olsenen kívül mindenki kuka; a pass rush sem az igazi, a secondary meg egyenesen botrányos, ami egy Drew Brees vezette támadósor ellen nem a legszerencsésebb felosztás. A Saints támadófalából hiányozni fog Terron Armstead, azonban rajta kívül komoly hiányzó nincs az offense-ben, így Breesnek bőven lesz merítési lehetősége, hogy éppen kit tegyen naggyá.

 

carno

 

A Cleveland nashville-i vendégjátéka a Titans ellen egy borzalmas meccs lesz – ahogy általában a Browns meccsei.

 

cleten

 

Az Eagles a Redskinshez látogat, ami amellett, hogy egy csoportrangadó, az Egyesült Államok jövőjéről is dönt. A Redskinsnél még javában zajlanak a találgatások, hogy Jordan Reed akkor most pályára tud-e lépni az agyrázkódását követően, avagy sem. Ha nem, akkor Cousins egyik legmegbízhatóbb célpontjának hiányában a futójátéknak kellene előlépnie – nyilván DeSean Jacksonék mellett. Ezzel kapcsolatban csak az a bökkenő, hogy a liga jelenleg harmadik legjobb futás elleni védelmével rendelkezik az Eagles és a passzok ellen is decensen szerepelnek. A Phillynél életbe lépett Lane Johnson 10 meccsre szóló eltiltása, így a támadófal összetétele volt a csapat legnagyobb feladata az elmúlt héten. A többi poszton nincs hiányzó, úgyhogy minden adott ahhoz, hogy tovább pörögjön a Wentz-hype, ugyanis a Washington front7-je szörnyű, az újonc irányító pedig nem viszi túlzásba a mély játékokat, inkább sok rövid gyors passzal operál, ami eddig egyébként kifizetődőnek látszik és feltehetően ez most sem lesz másképp.

 

phiwas

 

22:05-től az Oakland és a Kansas City feszül egymásnak. A Chiefs pihenőhétről érkezett, így volt idő a sérültek rendberakására olyannyira, hogy már Jamaal Charles nagyobb volumenű játékba vonása sem teljesen elképzelhetetlen. Andy Reid egészen elképesztő statisztikával rendelkezik bye-ról visszatérve: a pihenőhetet követően eddig 17 mérkőzésen koordinálta csapatát, ezeken pedig 15-2-es mérleget tud felmutatni. Igazán impozáns. A Raidersnél a támadójáték most már tényleg működik, a védelem még mindig adós azzal az igazán ütős játékkal, ami az offseason után várható lenne tőlük, de legalább már nem nyelnek 500 yardokat meccsenként.

 

kcoak

 

A vasárnapi főműsoridős Colts@Texanshoz pedig csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: Az NBC sz*rjon sünt!

 

indhou

 

Szerkesztőségi tippverseny:

 

14600874_10211159788217295_5657817231826071406_n

 

Bold predictions:

 

balentin: Jarvis Landry és Antonio Brown együttesen 500 all-purpose yardot és 4 TD-t fog termelni a hétvégén.

 

chester: A Packers engedte eddig a legkevesebb futott yardot a ligában meccsenként (42,8), Elliott meg a legtöbbet futotta 5 meccs után (109,2 Y/G). Most a Packers 43 yard alatt tartja, plusz két INT-et szerez attól a Prescottól, aki idén még nem adta el a labdát.

 

warwolf: Az NFL történetében a legtöbb mezőnygól egy meccsen 11 volt (ez 4 alkalommal is megtörtént), most a Giants-Ravens összecsapáson ez megdől.

 

KGYM: 

 

renningan: Az elkapóként idén nem nagyon használható Golden Tate több yardot fog futni, mint Todd Gurley.

 

rowi: A Packers eddig összesen 171 futott yardot engedett ellenfeleinek. Na de most a Cowboys ennél egy meccsen többet fog futni ellenük.

 

leonidasz007: Múlt héten Mariota 4TD-t szerzett, ezzel a második játékos lett, aki az első 17 mérkőzésén ezt négyszer is megcsinálta. Ezen a héten ezt megismétli, sőt 5 TD-ig jut, ezzel ő lesz az első aki az első 18 mérkőzésen 5ször is legalább 4TDt szerzett.

 

jimboy: A Browns és a Miami irányítói összesen nem dobnak 200 passzolt yardot.

 

katonadani: A liga történetében összesen 8-an voltak képesek 300 scrimmage yard fölé jutni egy mérkőzésen, most Le’Veon Bell csatlakozik ehhez az illusztris társasághoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!