Connect with us

Hír

Big Benre porcgyűrű-műtét vár

Porcgyűrű sérülést szenvedett a bal térdén Roethlisberger a Dolphins elleni meccsen. Az MR alapján más sérülés nem keletkezett, így nem helyreállító műtétet fognak elvégezni, csupán eltávolítják a sérült részeket. Ez hosszú távon nem biztosít teljes felépülést, viszont egy 34 éves irányítónak, ez nem fog különösebb problémát jelenteni, mivel nem is a kitámasztó lába sérült meg. A várható felépülési idő átlagosan 4-6 hét, szakorvosi vélemények alapján azonban a láb pozíciója előnyös volt, ezért reálisabb az 1-3 hét, ha nem lép közbe komplikáció. Philip Rivers 6 napot (és 0 meccset) hagyott ki egy ACL-nek hitt meniszkuszsérülés miatt.

 

a00358f041

 

A Steelers-szurkolóknak aggódnia nem kell, a szezon még nem ment el. A következő heti Pats-meccs után pihenés jön, a bye week után pedig több olyan mérkőzés is lesz, ami nyerhető, vagy minimum 50-50 még Landry Jones vezényletével is. Igaz Jones-ban nehéz bízni.

 

Big Ben ismerős arc a helyi kórházakban, minden szezonban összetörik őt valahogy, kisebb-nagyobb időre. A lába mindig is kényes pont volt, ezt az esetet – úgy néz ki – szerencsésen megúszta. Adrian Peterson hasonló sérülést szenvedett, igaz ő szalagot is szakított, és teljes helyreállító műtétet kért (amivel az alapszakasz kiesik neki).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!