Connect with us

Minden ami NFL

2016 All-IR team

Viharos gyorsasággal szedi a 2016-os sérüléshullám az áldozatait az NFL-ben. Olyan sebességgel, hogy az alapszakasz negyedéhez érve, már egy konkrét All-Star csapatot ki lehet hozni az IR listára tett játékosokból. Hogy mennyire erős a belőlük felállított csapat, arról MVP-k, Super Bowl győztesek és első körös választottak gondoskodnak.

 

Offense

 

QB – Teddy Bridgewater, térd

Nem nagyon férhet kétség ahhoz, hogy ki legyen a sérült listán landolók álomcsapatának kezdő irányítója. Teddy B messze jobb, mint RG3 valaha volt, és még Bradford jó beszállása ellenére is azt gondolom, hogy nagyon érzékeny veszteség a Vikingsnak.

 

RB – Adrian Peterson, térd

Peterson is “no brainer” itt, még ha nem is ő volt a legjobb skill player Minnesotaban. Nincs is mit nagyon magyarázni a helyén.

 

apinjury

 

WR – Sammy Watkins, láb

Watkinst is simán lehetne elit szinten emlegetni, ha nem jönne közbe mindig egy kisebb-nagyobb sérülés. Tyroddal elég jó kis párost alkotnak, kár, hogy idén már csak ebben a sérült csapatban “szerepelhet”.

 

WR – Stevie Johnson, térd

Gonban voltam a harmadik számú elkapó kiválasztásával, ezért Johnson ilyen kényszermegoldás leginkább. A San Diegot megint szörnyű sérüléshullám gyötri, és nem ő lesz az utolsó Charger a csapatban.

 

WR – Keenan Allen, térd

Szerencsétlen Allen és szerencsétlen San Diego. Ha lenne végre egy egészséges szezonja a napos parton, akkor simán esélye lenne vezetni a ligát elkapásokban vagy akár elkapott yardokan is. Viszont ilyen sok sérüléssel erre aligha lesz erre esélye.

 

allen

 

TE – Ben Watson, Achilles

Watson csillaga is szinte végleg leáldozott, elég valószínű, hogy nem látjuk már pályára lépni a korábbi első körös tight endet. Baltimore-ban úgy tűnik, nem nagyon “szeretnek” a TE-ek egészségesek maradni.

 

LT – Matt Kalil, csípő

Még ha nem is nyújt kiemelkedő teljesítményt Khalil, akkor is neki kell itt szerepelnie.  Kezdő LT-ről van szó, itt is kezdőnek kell lennie, főleg azért, mert – szerencsére – nem is nagyon találunk nála jobb tackle-t a sérült listán.

 

LG – Chance Warmack – ujj

Wamack sem egy All-Pro guard, de kiesése semmiképp sem segíti a Tennessee 1/1-től való távolodását. Ugyan többet várt mindenki tőle, de annyira azért jó játékos, hogy ebbe a válogatottba bekerüljön.

 

C – Kory Lichtensteiger, vádli

Lichtensteiger gyakorlatilag oszlopos tagja lehetne ennek a 11-nek, hiszen tavaly is IR-en landolt és idén is kénytelen kiülnie az egész szezont. Így nehéz bizonyítania, hogy jó center, de ebben a válogatásban biztos a helye.

 

RG – Hugh Thornton, boka

Nem elég, hogy a Colts támadófala nem nevezhető túl erősnek, még az egyik elég potenciállal bíró játékosuk is kidől egy évre. Thornton, aki épp az újonc szerződésének utolsó évébe lépett, pont ez nem hiányzott, hiszen így kétséges, hogy a csapat egyáltalán tart-e rá még szükséget.

 

RT – La’el Collins, lábfej

Collins ugye baloldali guard poszton szerepelt a Cowboysban, de eredetileg tackle-ként volt számontartva mielőtt a ligába érkezett volna. Mivel kevés tehetségesebb falember van IR-en, ezért ő került a fal jobb szélére.

 

Defense

 

OLB – Lamarr Houston, térd

Houston a Bears talán legjobb pass rushere, ezért mindenképp óriási csalódás, hogy ki kell hagynia az idei szezont. Az amúgy is instabil lábakon álló védelem egyik legmeghatározóbb eleme volt,

 

DE/DT – JJ Watt, hát

Azt gondolom, ezen nincs mit ragozni. Az összes NFL rajongó szomorú lehet.

 

wattinjury

 

DT – Sheldon Rankins, láb

Rankins egy snapet sem töltött még profiként a focipályán, viszont én megelőlegezem neki az egyik DT pozíciót ebben a csapatban. Mindenképpen kezdő szintű játékos, aki nagy impacttal lehetett volna idén a Saints védelmére, de eddig sajnos még nem lett. Sérülése ugyan nem season ending, de így, hogy IR-en landolt, bérelt helye van Watt mellett.

 

DE – Mario Edwards Jr., csípő

Érzékeny veszteség Edwards kidőlése is, hiszen látjuk, hogy a Raiders D# soha nem látott mélyponton van. Egy jó pass rusher ezen tudna segíteni, de egyelőre nélkülözniük kell a tavaly korrekt kis újonc szezont futó védőfalembert.

 

LB – NaVorro Bowman, Achilles

Négy hétig bírta Bowman a megpróbáltatásokat, mire egy újabb angyon súlyos sérülés érte a Cowboys ellen. JJ Watt után ő a második legértékesebb védő a csapatban. Nagy kár, hogy idén már nem fogjuk a pályán látni.

 

LB – Manti Te’o, Achilles

Még egy Charger, szerencsétlen Te’o szezonja is idejekorán véget ért egy csúnya sérüléssel. Már épp a védelem hangadója és vezére lehetett volna, mire jött a sérülés és az IR listára kerülés.

 

teoinjury

 

SCB – Brandon Boykin, mellizom

Boykinnak volt elég baja a mellizom-szakadása előtt is, ez a sérüléssel viszont lehet, hogy nem fog tudni visszatérni a gyepre. Jó kis játékos lenne, ideális slot corner, ezért is került be a csapatba tükörsimán.

 

RCB – Kyle Arrington, agyrázkódás

Arrington a Patsben kezdőnek számított hosszú évekig és a Ravens is annak reményében igazolta le, hogy erősítse a secondaryt. Sajnos, ezt idén nem fogja megtenni a Hollóknál, így bekerült válogatottunkba.

 

LCB – Kyle Fuller, térd

Fuller elég ígéretes, fiatal játékos, semmiképp sem jó jel, hogy pont egy térdsérülés vet véget a ’16-os szezonjának. Ahogy a Bears védelem az ő elvesztésével csak még gyengébb lett, úgy ez az All-Star csapat csak erősödött a jelenlétével.

 

SS – Matt Elam, térd

A safety poszt okozta a legnagyobb fejtörést, hiszen kevés sztár vagy éppen minőségi játékos sérült le végleges, persze ez nem is baj. Elam szintén nem tudott felnőni az elvárásoknak, így nehezen tettem be a csapatba, de sokkal jobb játékost nem találtam nála.

 

FS – Shiloh Keo,

Az Elamnél említett indok Keora is érvényes. Gyenge jelenleg a safety felhozatal az IR-en, de tényleg nem akarom eljinxelni senki szezonját.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!