Connect with us

Hír

Aaron Donald nem felejti Rex Ryan szavait

Rex Ryantől már megszokhattuk, hogy be nem áll a pofája, most egy két évvel ezelőtti eset került újra rivaldafénybe.

 

donald

 

A 2014-es Pro Bowl alkalmával történt, hogy a szurkolók az újonc Aaron Donaldot szavazták be a keretbe Sheldon Richardson helyett, akit akkor még Rex Ryan trenírozott New York zöldebbik felén. Egy normális ember ilyenekkel nem törődik, de hát Rex Ryanről beszélünk, így nem bírta megállni, hogy ne szóljon be egy kicsit.

 

“Ha kimaradok a Pro Bowl keretből, mert egy srác X mennyiségű sacket szerez, viszont játékosként a cipőmet sem köthetné be, őszintén szólva, elég furcsa számomra. Most komolyan kihagyták Sheldont a keretből miatta? A srácnak ott lenne a helye egy ilyen gálán.” – védte meg játékosát Ryan két évvel ezelőtt.

 

Hogy igaza volt-e, az itt most nem lényeg, hiszen Donald sem hagyta annyiban ezt az esetet. Egyes közeli források szerint nagyon beleégett az agyába Ryan agyömlése, ami plusz motivációt is jelent a számára – elég jól csinálja, hiszen évről évre egyre jobban játszik, posztján pedig lassan JJ Watt szinten magaslik ki a többi játékos közül. Ja, és a hab a tortán, hogy vasárnap Bills@Rams találkozót is rendeznek, ahol aztán élőben is bizonyíthat Ryannek.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!