Connect with us

Hír

Antonio Cromartie, a himnusz, és a kivágása

Antonio Cromartie körül az utóbbi 1-2 napban pörög az élet, köszönhetően a himnuszon való térdelésének és a Coltstól történő kivágásának. Felesége szerint a kettő összefügg, ugyanakkor a játékos továbbra sem bánta meg a döntését.

 

antonio-cromartie

 

Cromartie volt az egyetlen játékos az Indianapolis Coltsban, aki féltérdre ereszkedve hallgatta végig a meccsek előtt az amerikai himnuszt, és a (jelenlegi) felesége szerint férjét emiatt bocsátotta el a Colts. Jim Irsay, a klub tulajdonosa szerint ugyanis minden szónoklatnak megvan a maga helye, és ne egy nemzet himnuszát használja valaki arra, hogy kiálljon valamiért. Akár össze is lehetne tenni a képet, ám fölösleges, Cromartie borzalmasan játszott a Coltsban, semmi köze az elbocsátásának a himnuszhoz. Ha már a himnusz, egy tegnapi Instagramra feltöltött képe alatt kifejtette érzéseit a dologgal kapcsolatban.

 

Azt mondják, nem a himnuszon való térdelés a legjobb hely és módszer arra, hogy kifejezzük a nemtetszésünket valami iránt. Fogadjunk, hogy mindazok, akik mindenféle szidást és gyűlölködést tartalmazó üzeneteket küldtek nekem a döntésem miatt, nem tudják, hogy melyik korcsoportok adják a legtöbb hajléktalant az országnak. Hogy tanuljatok is valamit, elmondom: a veteránok és a gyerekek. De nem, nektek fontosabb az, hogy azokra emlékezzetek, akik harcoltak ezért az országért. A Colts játékosaként volt alkalmam néhány veteránnal pár szót váltani az egyik meccs előtt, és egyáltalán nem néztek rám gyűlölködve azért, mert én nem tiszteltem meg az ország himnuszát, mert megértik, hogy milyen okból tettem.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!