Connect with us

Hír

Mégsem lesz sima Brady visszatérése?

Adott egy csapat, amelyik rengeteg sérülttel és a valaha volt egyik legjobb irányító nélkül 3-0-val kezdte a szezont, megverve a Cardinalst és lenullázva a Texanst. Ehhez a csapathoz ráadásul visszatér Tom Brady, aki feltehetőleg többszörös erőbedobással fogja belevetni magát az NFL küzdelmeibe ismert okok miatt. A túloldalon adott egy másik csapat, az 1/1-es cetli legnagyobb esélyese, aki első négy mérkőzését elbukta egyedüliként a ligában, harmadik számú irányítóval állnak fel és nem nagyon tudunk 1-2 olyan játékosnál többet mondani a keretből, aki ligaszinten a legjobbak között lenne. Szóval rendkívül sima Patriots sikerre számíthatunk a Cleveland ellen, igaz? Hát, a statisztikák azt mutatják, hogy a Browns ellen megy legkevésbé a New Englandnek.

 

new-england-patriots-vs-cleveland-browns-week-5-picks-and-predictions-640x360

 

– 2010 óta a Browns kétszer játszott a Patriots ellenében és ez idő alatt ők tették fel a második legtöbb pontot átlagosan, illetve a 24 csapat közül, akik legalább kétszer játszottak Belichick legénysége ellen, ők szerezték a legtöbbet, szám szerint 30 pontot meccsenként.

 

– Csupán 20,5 pontot engedtek meccsenként, ami szintén a második legkevesebb összességében és a legkevesebb a 24 csapat közül, akik legalább kétszer játszottak a Patriots ellen.

 

– Átlagosan +9,5-ös pontkülönbséggel rendelkeznek a New England ellen, ami messze a legjobb.

 

– Turnover-mutatójuk holtversenyben a legjobb, +2-vel.

 

– Átlagosan 34 perc 53 másodpercet birtokolták a labdát a Patriots ellen, ami a második legmagasabb.

 

– Meccsenként 449 yardot átlagoltak támadóoldalon, ami a második legtöbb, a 24 csapat közül pedig, akik kétszer játszottak a Patriots ellen, a legtöbb.

 

– Mindkét meccsükön legalább 16 ponttal vezettek. 2010 óta a Bills az egyedüli csapat, amelyik több alkalommal is vezetni tudott ennyivel a Pats ellen, de ők tizenháromszor mérkőztek meg a bostoniakkal.

 

– 110 perc 36 másodpercig vezettek a lehetséges 120 percből, ami a legtöbb az AFC East csapatain kívül. Tehát a Browns a Patriots elleni két mérkőzésének 92%-ában előnyben játszott.

 

Tehát a Browns a Patriots legkeményebb ellenfele.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!