Connect with us

Hír

Büntetés jár az élő meccsvideók posztolásáért

Az első négy forduló alapján 11%-kal csökkent az NFL nézettsége, főleg az esti rangadóké esik, a vasárnap nap közbeni mérkőzések csak 3-4%-os visszaesést mutatnak. Persze ebben közrejátszottak például az elnöki viták is, de egyedül erre nem lehet fogni a dolgokat. A liga például abban is látja a problémákat, hogy a közösségi médiás oldalakra rengeteg meccsvideó kerül ki, így a nézők értesülhetnek a Facebookról, Twitterről, hogyan is állnak a mérkőzések és milyen szép jelenetek történtek.

 

r98819_1296x729_16-9-696x392

 

Így szerdától a csapatokat büntetni fogják azért, ha megsértik az új “social media policyt”. Ebben az áll, hogy a csapatok nem posztolhatnak ki a mérkőzés alatt a stadionban készített felvételeket és nem használhatják sem a Facebook Live-ot, sem a Persicope-ot, sem egyéb streamelős appokat, hogy élőben közvetítsenek a stadionokból.

 

A csapatok ezentúl nem készíthetnek GIF-eket a legszebb pillanatokról, nem rakhatnak ki saját videókat és a tévéközvetítésből vett jeleneteket sem kezelhetik sajátjukként és nem posztolhatják a közösségi oldalakra. Ezeket a csapatok saját weboldalaira szeretné korlátozni az NFL, így felügyelve, hogy mi kerül ki és mi nem.

 

A szabály első megszegése 25 ezer dolláros büntetést von maga után, másodjára már 50 ezerre rúg a bírság, majd minden további esetben 100 ezer dollárt kell kicsengetniük a csapatoknak.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!