Connect with us

Hír

Dőljön el 52-esekkel a döntetlen

Az NFL-ben nagyon ritkák a döntetlenek, gyakran maguk a játékosok sem tudják hová tenni. A legutóbb a Seattle Seahawks és az Arizona Cardinals játszott egymással egy 6-6-os döntetlent a hosszabbítás után, ennek apropóján Russell Wilson elő állt egy ötlettel.

 

i

 

Hosszabbítás utáni döntetlen esetén dobjanak fel egy érmét, majd a győztes rúghasson egy 52 yardos mezőnygólt. Ha bemegy, akkor nyert a csapat, ha nem, akkor viszont kikaptak. Tehát nem rúg a másik csapat, nem csinálják ezt a végtelenségig, hanem egyszerűen egy lehetőség van: ha jó, jó, ha nem, akkor szívás.

 

Az ötlet rengeteg rajongót megmozgatott. Győzzön az a csapat döntetlen után, amelyiknek a rúgója öt kísérletből több 50 yardos mezőnygólt bevág. Vagy válasszanak ki öt játékost, mint a gurulós fociban, aztán hadd szóljon. Ha már nagyon humorosra szeretnék, akkor az ellenfél válassza ki az ellenfél öt rúgóját, hadd nevessünk. Szerintem a döntetlen lehetősége egy jó dolog és mivel két-három évente úgy egyszer fordul elő, fölösleges lenne ilyen kvázi tizenegyespárbajokat kitalálni hozzá. Főleg úgy, hogy ezt már rég megoldották: a rájátszásban addig játszanak, ameddig valaki nem nyer. Csinálják az alapszakaszban is ugyanezt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!