Connect with us

Hír

Eddie Lacyre több hetes kihagyás vár

A Green Bay Packers futója, Eddie Lacy bokasérülése miatt másodvéleményt kér, de valószínűleg több hetet kénytelen kihagyni. A csapat ráadásul az IR-re tételen is gondolkozik, csak hogy mivel Sam Shields is ott van, ez azt jelentené, hogy nyolc hét után csak az egyikük térhetne vissza.

 

eddie-lacy_ajbfjui5fg5m1hdimczy3d046-1

 

Mivel James Starks is sérült, ezért a Packers megszerezte Knile Davist a Chiefstől, valamint Ty Montgomery és Randall Cobb is fel-fel tűnöget futó poszton. A Bears elleni csütörtök esti mérkőzésen vélhetően sokat fogjuk őket látni.

 

Lacy a 2013-as draft második körében került a Packershöz és az év újonc támadójátékosaként mutatkozott be. Az első két szezonjában 31 meccsen 2300+ yardot és 20 TD-t futott. A tavalyi éve nem volt jó, 15 meccsen 758 yard és 3 TD jött csak össze, diétára is fogták, ami annyira nem jött be, viszont remek formában tért vissza: 5,1-es átlaggal futott és 1000+ yardos szezon elé nézett. Ami kellett is volna neki, ugyanis szerződése utolsó évébe lépett, a sérülése így a lehető legrosszabbkor jött, milliókba kerülhet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!