Connect with us

Hír

Egyedül Luke Joeckel nem örülhetett a Colts elleni győzelemnek

Luke Joeckel nincs jó passzban mostanság: a korábbi 1/2-es left tackle ötödik éves opcióját nem hívta le a Jaguars, átmozgatták guard pozícióba, most pedig hivatalosan is sérült listára került. A fiatal támadófalembernek a térde sérült, ACL-t, MCL-t, meg úgy mindent rendbe kellett tenni műtéti úton.

 

luke-joeckel

 

A 2013-as draft minden idők egyik leggyengébbje volt, Joeckel pedig ennek a “terméke”. Soha nem játszott igazán jól, ami elsőre 11,9 millió dollárjába került, ennyit kapott volna ugyanis az 5. éves opciójának hála. Viszont a Jaguarsnál nem nagyon számoltak vele hosszú távon, ezt jól bizonyítja, hogy idén megszerezték Kelvin Beachumot a piacról, aki meg is szerezte a kezdő LT posztot, ráadásul jól is játszik. Így Joeckel kénytelen volt guardként játszani: futásblokkolásban kifejezetten jó volt, de Blake Bortlest nem nagyon tudta megvédeni.

 

Mivel IR-re került, szinte egészen biztos, hogy nem ad neki jövőre szerződést a Jaguars, de jó eséllyel senki sem fogja LT-knek járó szerződéssel megkínálni. Jelenleg a legjobban kereső tisztán LG az Mike Iupati, aki évi 8 milliót keres, a 10. legjobban kereső Evan Mathis pedig már csak 4 millát tesz zsebre, úgyhogy Joeckel is ilyen 3-5 millióban gondolkodhat jobb esetben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!